Posted May 25, 2013 Prijatelji, planiram za decembar put u Keniju-mombasu? ( u search opciji poslednji post koji govori o letu ka ovoj destinaciji je iz 2010) Jel neko ima ideju preko koje destinacije leteti, gde traziti,preko rima, istanbula.... nesto drugo? Unapred hvala i veliki pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2013 Turkish je skoro imao akciju za neverovatnih 250 EUR, povratna karta, na relaciji Istanbul - Mombasa! Tako da, baci oko na njihovu ponudu, s`vremena na vreme. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2013 znam, ma promasio sam, ali nada umire poslednja....hvala u svakom slucaju!! mozda neko naleti ili predlozi nesto drugacije pa da iskoristim brojnu zajednicu ovog sajta , pa da kad gledate sebi destinacije , mozda bacite oko i na ovu stranu!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2013 Egyptair ima sirokom mrezom pokrivenu Afriku, sa pristojnim cenama...a njih imas iz Peste. Mada je mozda jos uvek rano, ali treba pratiti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2013 Kupljeno! Preko Rima. Hvala na savetima globe trekker-u i Un I.Q. ue!! Puno pozdrava p.s.poruka moderatorima foruma> Sto se mene tice, mozemo zatvoriti temu , da ne odvlacimo paznju svima, ili...! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2013 Po kojoj ceni, kod koje kompanije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2013 538 e ,iz Rima , Etihopian Airlines! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2013 Jetairfly leti iz Pariza - 414 Eur all incl povratne karte za Cancun, last minute od 149 Eur u jednom pravcu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites