Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

zdravo svima.ja se zovem riste iz makedonije,inace zivim u crnoj gori.

planiram jednu avanturu po primorje autostop i kapmovanje.

ovo je moj predlog da se krene posle 15jula iz crne gore.

u svaku drzavu da posetimo par gradova i plaze.

plan je ovako,moze i promene naravno. :)

crna gora-adabojana ulcin,budva,kotor i hercegnovi.

hrvatska-dubrovnik,split,sibenik,zadar,rijeka.

slovenija-koper....

italija-trieste,monfalcone,venezia,chioggia,ravenna,ancona,pescara,bari i sa brodom da se vratimo u bar crna gora..

• Author

ima li neko zainteresiran?pisite u vezu sa ovu temu.

moj fb riste atanasov

• 2 weeks later...

Ako već praviš takvu turu, do Istre i dalje, kako nisi planirao Rovinj? Pogotovo ako si stvarno nudista.

U Rijeci postoji samo jedan kamp - Preluk (nije nudistički). Na samoj granici Opatije (i Istre). Jeste predivna lokacija i mora da je jeftino, ali je veoma niske kategorije i daleko od bilo čega (nema ni ljudske prodavnice). Alternativa je kamp u Ičićima, koji bi trebalo da je daleko bolji, ali tamo nisam bio.

Takođe, ima lepih kampova pre Rijeke, npr oko Crikvenice i Novog Vinodolskog, a posebno ako pređeš malo i na Krk. Pretpostavljam da ti to ne bi bio problem, jer sav ovaj put sigurno ne planiraš za manje od mesec-dva. :) Btw, na kraju Rajske ceste kod Malinske (između Malinske i Njivica) postoji nudistički deo.

Naravno, svakako je zanimljivo obići i Opatiju (mada sigurno ne zbog gradske "plaže"), a trebalo bi obići i Učku, Motovun i Grožnjan. Naravno i Pula ima svojih aduta (uglavnom rimski ostaci + Brioni), mada nije posebno turistički orijentisana.

U Trstu ne znam za kampove, ali imaju predivan priobalni pojas na putu do zamka Miramare (koji je fenomenalan).

I ne znam da li te zanima da malo i razgledaš gradove i krajeve po kojima prolaziš. Mislim da svaki ima nešto zanimljivo i vredno gledanja i istraživanja, s tim da bi ono najvažnije verovatno mogao da uguraš u 2 sata, da se ne zadržavaš previše.

Za mnoga mesta u Istri i okolini (plus Krk) imaš filmove iz mog MTB Street view serijala, pa pogledaj ako te zanima - http://www.youtube.com/user/srdjanIcanic. Ja bih izdvojio Rovinj, Grožnjan i Opatiju.