Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Da li neko moze da mi da blize informacije oko putovanja i smestaja u Oslu?

Putovanje avionom je vrlo jrdnostavo. Norvegian leti dva puta nedeljno, kao i Wizz air. Samo što wizz leti na aerodrom Torp, koji je udaljen oko sat i po vožnje autobusom od Osla. Smeštaj je prilično skup, proveri booking.com ili neki drugi pretraživač. srećan put!

skupo... nemas sobe ispod 100 evra osim u hostelima koji su oko 20 evra lezaj i to u sobi sa 5 ostalih osoba i zajednickim kupatilom

Tamo je sve skupo..pizza i pivo oko 30 eur..hamburger oko 10 eur..Marlboro paklica 10 eur...brrrrrrrrr da se smrznes od cena..platio sam sendvic u vozu 9 eur

jeste preskupo ali nije baš tako ako,,cunjaš,, u meku je hamburger 10 kruna(znači malo skuplji nego ovde)kafa isto tako a konzerva tunjevine najeftinije je 9 nok tj.isto kao i ovde. cene su doduše iz Sandefjorda

mozes da proveris i na airbnb.com. tu se iznajmljuju apartmani, sobe i sve ostalo gde mozes da legnes i prespavas :)

wizz leti povoljno, ali je ja mislim skuplji bus prevoz do osla nego avio karta. mozda do geteborga i onda odatle swebus-om ili neki drug prevoznik.

oslo nije veliki pa gledaj da nadjes prenociste van centra, moze dosta da bude jeftinije od smestaja u samom centru.