Jump to content

Featured Replies

Posted
:mrgreen: zeleo bih nesto vise da cujem o marmarisu, gde se nalazi plaza , u centru grada ili na periferiji, nesto o icmeleru i hotelima begonvil i hotelu mert. :):lol:

Pa... meni to zvuci kao turisticka tura koju prave turisticke agencije. Pa bi bilo najbolje da se raspitash kod turistickih agencija ili da nadjesh nesto na netu o Marmarisu i tim hotelima. Kusadasi ima 600 hotela, ne verujem ni da Marmaris zaostaje puno za njim tako da nisam sigurna da ce ovde naci informacije o bash tim hotelima. I u Turskoj, bilo gde u Turskoj... se ne ostaje u hotelima kad uvek moze da se nadje besplatan smestaj!

Znam da turisticke agencije imaju uvek lepe price o hotelima dole, mogu ti reci da su vecinom tacne, hoteli su stvarno cisti i uredni ali sve te informacije mozesh dobiti u turistickoj agenciji sa kojom idesh na to letovanje.

;D

Marmaris je extra ali extra mesto. Najbolje letovanje u mom zivotu. Jedini nedostatak je sto je zaliv pa se ne vidi pucina mora. Ima mnogo izleta brodicima koji su vise nego pristupacni ako kazes da si srbin (cene su nabudzene da bi drali turiste iz engleske ali nama daju popuste i preko 50%)! Hoteli su u marmarisu udaljeni od mora manje od 15 metara. Hoteli su smesteni u mirnijem, istocnom dalu grada, a u zapadnom delu grada je raskosna marina sa bar stritom gde je nocni provod perfektan. Zato ti ustvari nije ni bitno kakav je hotel jer ko spava u Marmarisu? Niko! Jedino sto znam sigurno da je dorucak u hotelima los! Mariuna je u pravu. Ima par Cs clanova iz Marmarisa. Ne znam da li hostuju leti ali mogu da ti pomognu! Ja sam imao odlicnog hosta tamo! Mozes ga naci medju mojim prijateljima na CSu!

Icmiler nebih preporucio!

Za provod, nocni zivot (bar strit) Marmaris je extra mesta. Jedino sto mi se ne svidja su plaze koje su relativno male da prime veliki broj turista. Icmeler je mesto pored Marmarisa, povezani su dolmusima, ima bolje plaze i u njemu uglavnom letuju porodice sa malom decom i penzioneri tako da nocni zivot prestaje oko ponoci.

U Marmaris ne bi trebao da ides preko agencije jer smestaj mozes uvek naci povoljnije na licu mesta.

Obavezno poseti stari deo Icmelera koji je udaljen od turistickog Icmelera oko 1km, mozes da iznajmis bicikl i posetis okolna sela.

Hrana je jeftina u manje uglednim restoranima i supermarketima tako da ne bi trebao da uzimas obroke u hotelima jer je dorucak ocajan a ni vecera nije bas nesto.

U blizini Marmarisa imas interesantne gradove za obilazak, Mugla (univerzitetski grad), Datca ...... do svih voze i dolmusi i autobusi, a ako imas grcku vizu mozes skoknti i do Rodosa hidrogliserom. U svakom slucaju mozes ocekivati lep odmor i provod u Marmarisu ako se dobro organizujes.