Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Mjesto za prave ovisnike, mjesto za ovisnike koji se liječe putovanjima, mjesto za putoholičare.

Blog sa putopisima autora ali i čitatelja, razne akcije jeftinih letova, savjeti i sve što ima veze sa putovanjima....

www.putoholicari.com

Cao cartman  :mah:

Bacio sam pogled na sajt, velika pohvala za akcije sto objavljujes i stavljas konkretne datume. Imam jednu sugestiju samo. Mozda bi mogao da ubacis sad i Beograd kad objavljujes promo cene za avio karte, mislim da bi ti tako sajt bio dosta pracen i odavde. Budimpesta je nama isto ok, ali Pula, Zadar i sl. malo kome odavde odgovaraju, zato mislim ako ubacis Beograd, da bi to bila prava stvar :)

holidaypirates  :)  v.s  :)  putoholicari

Pa ko izbaci bolju ponudu  ;)

wow hvala ! *o* taman mi treba naci jeftin prevoz do Pariza, ove akcije koje su postovane na sajtu su super! samo treba da nadjem prevoz sada do Pule  :ll:

• Author

Cao cartman  :mah:

Bacio sam pogled na sajt, velika pohvala za akcije sto objavljujes i stavljas konkretne datume. Imam jednu sugestiju samo. Mozda bi mogao da ubacis sad i Beograd kad objavljujes promo cene za avio karte, mislim da bi ti tako sajt bio dosta pracen i odavde. Budimpesta je nama isto ok, ali Pula, Zadar i sl. malo kome odavde odgovaraju, zato mislim ako ubacis Beograd, da bi to bila prava stvar :)

Bude ubačen i Beograd uskoro :) Hvala na pohvalama