Posted September 4, 201311 yr Mjesto za prave ovisnike, mjesto za ovisnike koji se liječe putovanjima, mjesto za putoholičare. Blog sa putopisima autora ali i čitatelja, razne akcije jeftinih letova, savjeti i sve što ima veze sa putovanjima.... www.putoholicari.com
September 5, 201311 yr Cao cartman Bacio sam pogled na sajt, velika pohvala za akcije sto objavljujes i stavljas konkretne datume. Imam jednu sugestiju samo. Mozda bi mogao da ubacis sad i Beograd kad objavljujes promo cene za avio karte, mislim da bi ti tako sajt bio dosta pracen i odavde. Budimpesta je nama isto ok, ali Pula, Zadar i sl. malo kome odavde odgovaraju, zato mislim ako ubacis Beograd, da bi to bila prava stvar
September 6, 201311 yr wow hvala ! *o* taman mi treba naci jeftin prevoz do Pariza, ove akcije koje su postovane na sajtu su super! samo treba da nadjem prevoz sada do Pule
September 11, 201311 yr Author Cao cartman Bacio sam pogled na sajt, velika pohvala za akcije sto objavljujes i stavljas konkretne datume. Imam jednu sugestiju samo. Mozda bi mogao da ubacis sad i Beograd kad objavljujes promo cene za avio karte, mislim da bi ti tako sajt bio dosta pracen i odavde. Budimpesta je nama isto ok, ali Pula, Zadar i sl. malo kome odavde odgovaraju, zato mislim ako ubacis Beograd, da bi to bila prava stvar Bude ubačen i Beograd uskoro Hvala na pohvalama