Posted January 14, 2014 Polovinom februara idem autom do Venecije, ostajem tamo oko 5 dana i vraćam se za Beograd. Ovu turu bih trebao voziti svaki mesec i radi društva i pokrića troškova potrebna su mi uvek dva saputnika. Izvolite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2014 Zainteresovana za ponudu, samo bih morala znati unaprijed termine, jer to mi je najveci problem. Takodje, pretpostavljam da bi isao preko Zagreba? (pitam jer sam iz CG) I okvirno koja bi bila visina putnih troskova? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2014 I meni ovo zvuci zanimljivo, nadam se da dva putnika nisu ogranicenje, jer bi mozda isli devojka i ja, pa bi bilo jos jeftinije, ako nas je vise? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2014 Išlo bi se "Puntom" pa mislim da bi bilo komotno da putujemo ja kao vozač i dva putnika. Moglo bi i četvoro da idemo ali pod uslovom da se nosi samo ručni prtljag koji staje u gepek i ako se svi slože, ipak je Punto manji auto. Troškovi bi bili 50 evra u jednom pravcu po osobi, to je malo jeftinije od autobusa a vozio bih od vrata do vrata. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites