May 2, 201411 yr Da li neko ima ideju kako se najjeftinije prebaciti sa zapadne na istocnu stranu j. amerike, tj. brazil?po mogucstvu lima, kito, moze i santiago de chile...i svi okolni aerodromi ( cak i kolumbijski ili la paz)...najvise bi mi odgovarao jug brazila, ali moze i centralni deo..period je druga polovina oktobra...hvala unapred
May 2, 201411 yr Pogledaj cene karata kod kompanija Copa, Avianca, Taca, Tame, TAM, LAN, GOL, mozda sam neku izostavio. Ne znam kako se krecu cene iz tih krajeva prema Brazilu, ali znam otprilike koje su povoljne cene iz Brazila ka tim destinacijama, pa bi se mozda moglo uporediti. Doduse, ako te zanimaju cene u jednom smeru, to bas i ne znam, ali znam da su skupe i obicno se ne isplati.Mislim da je mozda najjeftinije dolaziti iz Bolivije, Santa Cruz de la Sierra, mislim da GOL leti tamo. Posle tog, nekako dolaze Lima, Cusco, Santiago kao mozda malo skuplji i kao najskuplji, rekao bih, Bogota i Quito.Za promocije iz Brazila, pratim sajt melhoresdestinos.com.br, na portugalskom je. Ali, tu nema i promocija iz ostalih zemalja ka Brazilu. Mozda cisto moze da ti bude reper sto se cena tice. Nekako, po logici stvari, bolje pratiti nacionalne kompanije datih zemalja, kad nude promocije ka Brazilu. LAN(Cile) bi trebalo da ih ima, jer su u istoj grupaciji kao i TAM(Brazil), Avianca(Kolumbija) ima i brazilsku kompaniju pod istim imenom, pa bih rekao da mozda nude povoljnije cene za Brazil, Tame iz Ekvadora, itd.Znam da brazilske kompanije obicno vikendom daju promocije, pa tad vredi baciti oko na sajtove TAMa i GOLa, pocev od petka 20h po lokalnom vremenu. Oktobar je jos daleko, pa, mozes pratiti cene dok se ne pojavi nesto povoljno. Edited May 2, 201411 yr by Dragance
May 6, 201411 yr Author Hvala Dragance, videcu i na tom sajtu Za ove ostale kompanije znam, leteo sam sa vecinom, nego me najvise interesovao neki pretrazivac koji je malo uze vezan za ovo podrucje.kao sto imamo za evropu ili aziju..
May 6, 201411 yr http://goo.gl/6VlMfb - SCL do Iguazu vodopada (argentinska strana), pa predji peske/taksijem/busom u Brazil. Skoro svi datumi ~ 210eur. Mozda moze i jeftinije od toga, ali ja ne vidim