Jump to content

Featured Replies

Posted

Trazeci najpovoljniju opciju za let u novembru za BKK naisao sam na multicity Beograd-Bangkok-Stutgart za oko 480 EUR.E sad "caka" je u tome da u povratku postoji medjusletanje u Beograd,tako da bih komotno tu mogao izaci ne iskoristivsi poslednji segment karte( Beograd-Stutgart).

Ono sto mene interesuje da li to znaci da definitivno mogu da racunam samo na rucni prtljag?Pretpostavljam da ce prtljag biti cekiran do Stutgarta,obzirom da je rec o code sharu Etihada i Air Serbia.

Ili mozda ipak postoji mogucnost da prtljag cekiram samo do Beograda posto je layover >12h?

Inace usteda u odnosu na "regularnu" Etihadovu povratnu kartu BEG-BKK je skoro 200 funti,tako da verujem da ima smisla razmotriti ovu opciju :spot:

tk4w.jpgs7fwl.jpg

Edited by deki011

Ono sto mene interesuje da li to znaci da definitivno mogu da racunam samo na rucni prtljag?Pretpostavljam da ce prtljag biti cekiran do Stutgarta,obzirom da je rec o code sharu Etihada i Air Serbia.

Teorijski da, mada mozes da pitas da 'shortcheck' prtljag do Beograda, jer moras da ostavis/predas nesto - pa ces ti cekirati ponovo za Stutgart.

Dobro je sto je pauza tako dugacka, "prica" ce da zvuci realnije [nego da imas sat vremena pauze].

Ja sam vise puta "bacio" poslednji segment, ali uvek sa rucnim prtljagom [nisam imao potrebe za vise].