Posted July 6, 201411 yr Zdravo ! Trazim drustvo za letovanje, isao bih na more ali nemam sa kim Slobodan sam sredinom avgusta, 10.do 25, moze CG, moze Grcka svejedno je samo da se ide Pozdrav svima !!!
July 7, 201411 yr Eloooo. Ja i dve drugarice najverovatnije picimo u Crnu goru vozom Ali picimo u kamp Pa ako si voljan mozemo da se dogovorimo
July 7, 201411 yr Pa tako sredinom Avgusta nista specijano nismo jos odredilii datum Ali ako si zainteresovan/ a mozemo da se dogovorimo
July 8, 201411 yr isao bi i ja na more cisto da se okupam i da vidim sta se desava, spavanje napolju negde
July 10, 201411 yr Pa ono da se samo dogovorimo kad krecemo I nadjemo se dole na obali.xDD Pa ludujemo zajedno Za pocetak: Ja sam NEMANJA. Vi?
July 14, 201411 yr Nemam kameru nemam mikrofon.xDD Iz Velike Plane sam. https://www.facebook.com/nemanja.radosavljevic.9237
July 17, 201411 yr Eee super vi napisite kad cete biti od prilike dole msm kog datuma ste planirali tacno da krenete? :D
July 17, 201411 yr I ja i drugarica nosimoo gitaru Zna li nekooo dobru neku plazu za kamp? A mi bi krenuli 7 8 avgustaa vozom iz Bg a A ostajemooo dok pare ne spiskamoo Do duse nemamo puno ali idemo se zajebavat! https://www.facebook.com/nemanja.radosavljevic.9237 ko ideee sigurno nek me doda da se dogovorimo i tako tooo
July 18, 201411 yr i ja sam od 10-og na odmoru jos nisam odlucio sta bih, ovo pocinje da zvuci super, pogotovu gitare i tarabuke :) ima li mesta? u fulu sam sa opremom, cak imam i viska
July 18, 201411 yr Ee raspitaj se za voz nisam sigurna da ide od Beograda...Ja sam iz Valjeva pa pruga Beograd Bar prolazi kroz Va...Otkad su bile poplave jedan deo pruge je unisten tako da znam da vozovi sigurno ne saobracaju tom relacijom... :/
July 19, 201411 yr Sto vise nas to bolje Izgleda da svi krecemo u razlicito vreme..xD Ali od 5 do 10 tog skoro svi krecemo? Ili mozda ima da neko krece posle 10 tog? A ovo za voz provericu Ako nema voza onda stopiramo
July 19, 201411 yr Ne znam koliko je povratna za autobus iz Bg ali kad sam isla prosle godine uz index dodje i jeftinije od voza ja bih krenula 10og
July 19, 201411 yr Ima da se kupi ona karta Fleksipas imas 10 voznje za mesec dana u srbiji gde god hoces da se vozis... Pa do granice sa tom kartom posle uvalis postenom kondukteruu neki dinar ili platis kartu 4 5 evra ako sii posten.xD Sto ja nisam idemo na crno i prodjem put u oba pravca za 20 evra Kaze mi drug maloo pre da je cuo da ide voz za Cg samo nekom zaobilaznicom Uglavnom svi krecemo tu negde dan dva pre kasnije Ti kreces sama ili sa nekim ? I kljucno pitanje gde se nalazimo u kom graduuu?