Posted July 10, 201411 yr Pozdrav,Zanima me kako je najjeftinije otići od Novog Sada do Bara, tj. da li je i dalje moguće u Novom Sadu ići vozom u 21:17 i kupiti kartu do Priboja pošto, ako se ne varam, u Užicu ulazi novi kondukter i ponovo pregleda karte. Ako to sa kondukterom u Užicu nije tačno, da li je moguće kuptii kartu do još nekog mesta ranije, npr. samih Užica i nastaviti dalje prema crnogorskoj granici?Imajući na umu da hoću da izbegnem međunarodnu tarifu karte, kakvi su kondukteri u Crnoj Gori što se tiče "aj da te častim" načina putovanja? Koliko bi kondukter u Crnoj Gori tražio nakon prelaska granice i kada uopšte dolazi kondukter u Crnoj Gori?Ako bi sve to ispalo kako treba, onda bi karta od Novog Sada do Priboja bila 1000 dinara i plus kondukter u Crnoj Gori možda 3 evra...znači ukupno bi put bio 1400 dinara, ne?Hvala. Edited July 10, 201411 yr by bole96
July 11, 201411 yr Vise ti ne ide taj voz od kad je pruga ostecena u poplavama, sad krece samo iz Beograda oko 18:00, a uveli su pre par dana direktna kola iz Novog Sada koja krecu u 15:17. Najbolje ti je da kupis Srbija flexi ako imas manje od 26 godina, za 1500 din pa sa njom imas 10 voznih dana u okviru mesec, i vazi do granice. Odes sa njom do Bijelog Polja, tu je crnogorska granica, pa sidjes i kupis kartu do Bara.
July 11, 201411 yr Author Pa isao bih onda jednim vozom od ns-a do bg-a, platim do Beske 100 dinara i eto onda od bg-a platim do Priboja 800 din i eto nastavim do Bijelog Polja i onda izadjem i kupin kartu ili castim konduktera ako nije divljak. Nije li tako bolje i veca avantura?
July 15, 201411 yr Author Hvala. Jos samo nesto, da li na granici, ovi granicari traze da vide i kartu uz pasos?
July 21, 201411 yr Author Mveruovic, ipak mi se posrecilo. Platio sam kartu od Novog Sada do Beske 100 dinara i nastavio do Beograda. Kasnije sam platio kartu od Beograda do Prijepolja 1000 dinara i nastavio ka Crnoj Gori i kasnije kad je dosao crnogorski kondukter, nekako mi se posrecilo i mimioisli smo se, kasnije sam seo u kupe i valjda je mislio da mi je vec gledao kartu i tako sam stigao do Bara za 1100 dinara.
July 23, 201411 yr Mveruovic, ipak mi se posrecilo. Platio sam kartu od Novog Sada do Beske 100 dinara i nastavio do Beograda. Kasnije sam platio kartu od Beograda do Prijepolja 1000 dinara i nastavio ka Crnoj Gori i kasnije kad je dosao crnogorski kondukter, nekako mi se posrecilo i mimioisli smo se, kasnije sam seo u kupe i valjda je mislio da mi je vec gledao kartu i tako sam stigao do Bara za 1100 dinara. Kupis Srbija flexi pas za 1500 dinara, mnogo bolja i sigurnija a i jeftinija varijanta, mi smo tako par puta isli u Sutomore, flexi ti vazi 5 dana, sto znaci da ako 2 iskoristis za tamo i nazad, ostane ti jos 3 da koristis.. A Crnogorci su nekad pristajali za 3 evra da se naprave ludi Da znas ako ti opet nekad pritreba..
July 24, 201411 yr Jos bolje Prosle godine smo koristili Balkan flexi koji nam je vazio 5 dana pa sam pomesao sa tim, a Srbija flexi sam koristio 2012. pa sam malo i zaboravio koliko vazi
July 27, 201411 yr Author Koliko god da je jeftino, toliko ces se i namuciti!Kad sam se vracao, krenuo sam u 17:00 iz Bara i stigao u Novi Sad oko 13:15 sledeceg dana...užeg'o se u onom vozu k'o suva šljiva... Edited July 27, 201411 yr by bole96
August 4, 201411 yr Jesu odnele vode prugu.xDD Ali ide se zaobilaznicom preko Lapova na Kragujevac pa tako dalje..xDD
August 6, 201411 yr To je trenutno jer su poplave odnele prugu.Do kraja godine, možda i duže. Iz železnice su nesposobni, radovi na sanaciji nisu još ni počeli, tenderi, tenderi, procenti, procenti...