Followers 0

leto 014

9 posts in this topic

letovanje u avgustu,  druga polivina, Grcka ili Turska,

Uplatila bi neki normalan aranzaman  , cena 300-500E. Potpuno sam normalna zenska osoba, nesmarac,

ne trazim nista posebno, sigurno postoji jos neko ko zeli da ode na letovanje  a nema s kim

Sanse da ovde nadjes/nadjem drustvo je ravna sansi Srbije da osvoji Mundijal. Poz

Isla bih ja, vise sam za Grcku. I mnogo mi je to para. Preko koje agencije bi isla?

Edited by Bianca90

Cao  :mah: Evo nama traba drustvo za letovanje u Grckoj mi bi smo isli od 9 avgusta.Mi smo gledali preko argusa i ima Paralija za 149 eura smestaj i prevoz to je za cetri osobe cena i takodje za OLYMPIC BEACH iso cena 149 eura.Ja mislim da je to bas povoljno  :)

Cao! Da li je neko za put u prvoj polovini avgusta?? savrseno bi mi bilo ukoliko se krene 2-3. avg. na 7-10 dana Grcka (da se stigne i na Beer fest posle (: ). Budzet jeste znacajno pitanje..ukupno bih isla do 400e sa svim troskovima, mada ako bude neka bas bas lepa opcija moze da se doda koji dinar (:

Zelim dobro kupanje i lepu plazu i to su top prioriteti! Takodje, ne zelim ni totalnu pustaru bez ni jednog mesta za izlazak, mada izlasci su mi u 2. planu..

Nisam jos nista gledala od aranzmana ili prevoza, tako da ako nekom odgovaraju termini i ima iste zelje za leto kao ja, neka se javi pa cemo da smisljamo zajedno...U krajnjem slucaju, sacekala bih kraj jula i ugrabila neki last minute za bilo gde..

Pozz i srecno letnje planiranje svima ;)

Caoo! Ja bih rado volela da ovde nadjem drustvo za more. Propustila sam sve prilike za more ove godine zbog posla, ali ispalo je da mogu krajem ili u drugoj polovini avgusta da uzmem odmor. 

Najvise bih volela u Grcku ali moze i neko drugo mesto ako je to do nekih 500e, preko toga zaista ne bih imala. Imam 24 godine ako je to nekome vazno, cisto zbog uklapanja na tom nivou.

III ako je neko zainteresovan neka me kontaktira mailom na irena.ilic.bg@gmail.com, pa se mozemo dodatno dogovarati :)

Elly, ako si za neku jeftiniju varijantu, meni termin i Grčka kao destinacija odgovaraju. Ima sasvim dovoljno ponuda za 150jura smestaj u apartmanima i autobuski prevoz. Ja već imam nekoliko u vidu. Možeš da pogledaš i moj post koji sam danas postavila. Pozzz!