Posted July 22, 201411 yr Da li je neko iz zainteresovan za Grcku kraj jula, pocetak avgusta Skijatos, Kefalonija........do 350 e....Ja sam iz Bg-a
July 23, 201411 yr Ja sam raspolozen Prva i druga nedelja avgusta dolaze u obzir. I ja sam iz Beograda. Ako hoces da se dogovaramo trebalo bi sto pre pa daj neki predlog ili kontakt. Pozdrav!
July 23, 201411 yr Ja sam zainteresovana za Grcku kraj jula, nasla sam par povoljnih ponuda. Ako je neko zainteresovan nek kucka pa da se dogovorimo.
July 23, 201411 yr Author Ja sam zainteresovana za Grcku kraj jula, nasla sam par povoljnih ponuda. Ako je neko zainteresovan nek kucka pa da se dogovorimo. Evo ja sam zainteresovana, mozes da mi ostavis mail ili pisi na [email protected]
July 25, 201411 yr Evo ja sam zainteresovana, mozes da mi ostavis mail ili pisi na [email protected]Cao, ne znam da li ste se nesto dogovorile, ali i meni se svidjaju potencijalne destinacije, a i termin mi odgovara. Ako hoces, pisi mi. Pozz
July 25, 201411 yr ja razmisljam da idem autom do grcke za dan dva. veliki je auto. i karavan. Planirao sam ranije do gruzije skroz ali je dalek put a neki saputnici potencijalni idu vec sutra pa mi je to malo prebrzo. volio bih obici vise dijelova grcke ne samo na jedno mjesto. Imam i sator.
July 26, 201411 yr Author Cao, ne znam da li ste se nesto dogovorile, ali i meni se svidjaju potencijalne destinacije, a i termin mi odgovara. Ako hoces, pisi mi. Pozze ostavi mi tvoj mail mozda mozemo jos nesto da se dogovorimo
July 27, 201411 yr e ostavi mi tvoj mail mozda mozemo jos nesto da se dogovorimoima li mesta za jos jednog saputnika ...