Posted October 21, 201410 yr Evo problematike ljudi:Ja sam u USA na 18 meseci, u San Franciscu. Devojka u Beogradu upravo odbijena za USA vizu. Izdrzacemo do januara jedno bez drugog, ali sta cemo onda?Treba nam neko mesto gde mozemo da se nadjemo u drugoj polovini januara. Trebalo bi da zadovoljava sto je vise moguce od sledecih uslova:* Da se relativno lako dolazi do njega iz oba grada. Mozda lako nije dobra rec, bolje jednostavno (Ja nemam bas mnogo vremena da utrosim na put, a ona nije bas verzirana u brzim ili predugackim presedanjima i sl.)* Da nema poteskoca oko viza* Da je lepo vreme za plazu u januaru Za sad mi pada na pamet Tajland, Dominikana, mozda Kuba ako moze iz USA da se ode i vrati, to cu sada da istrazujem uz ostale opcije. Ali verovatno neko od iskusnih putnika ce se setiti necega sto meni nije palo na pamet Eto pa ako imate neki savet pisite...
October 21, 201410 yr Evo problematike ljudi:Ja sam u USA na 18 meseci, u San Franciscu. Devojka u Beogradu upravo odbijena za USA vizu. Izdrzacemo do januara jedno bez drugog, ali sta cemo onda?Treba nam neko mesto gde mozemo da se nadjemo u drugoj polovini januara. Trebalo bi da zadovoljava sto je vise moguce od sledecih uslova:* Da se relativno lako dolazi do njega iz oba grada. Mozda lako nije dobra rec, bolje jednostavno (Ja nemam bas mnogo vremena da utrosim na put, a ona nije bas verzirana u brzim ili predugackim presedanjima i sl.)* Da nema poteskoca oko viza* Da je lepo vreme za plazu u januaru Za sad mi pada na pamet Tajland, Dominikana, mozda Kuba ako moze iz USA da se ode i vrati, to cu sada da istrazujem uz ostale opcije. Ali verovatno neko od iskusnih putnika ce se setiti necega sto meni nije palo na pamet Eto pa ako imate neki savet pisite...Tesko ce ti ovo ici jedno s drugim.Karibi su najlogicniji, nisam siguran ali mislim da viza nije potrebna (ili se lako dobija) za St Martin/Maarten i ABC ostrva na koja se moze stici preko Amsterdama.Kuba i Dominikana su ok opcije takodje.
October 23, 201410 yr Author Hvala na pomoci, slozicu se sa tobom da ce tesko biti. Kad sam video koliko ce to da kosta i traje, resih da ipak ja dodjem u majcicu Srbiju