Posted February 12, 2015 Cao ljudi,da li neko zainteresovan da ide na Island ovog leta?Bili bi tamo oko 10 dana, da uhvatimo krug po ostrvu.Tamo bi iznajmili auto koji bismo isli da vidimo sve neobicne predele.Takodje, letovi su preskupi u julu i avgustu, tako da bi planirali maj-jun ili eventualno septembar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2015 Ne javljam se za društvo, već kao neko ko je bio - zanime me ovo oko letova? Preko kojih kompanija si gledao? Šta znači preskupo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2015 ja idem u martu, karta 150 e preko easyjet-a (preko Zeneve) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2015 U temi o Islandu na forumu sam naveo nekoliko kombinacija koje su meni super jeftino ispale. Treba pratiti Wow air jer često imaju akcije, i verujem da će uskoro početi sa novim promocijama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2015 (edited) Cao! Mene zanima Island!Ali procitala sam negde da je maju jos prilicno hladno, i valjalo bi ostati malo duze od 10 dana:)Imas li info. koliko bi sve ispalo? Ako se karta uzme jeftinija, i ako se izbunari neka povoljnija varijanta za kola...mislim da je smestaj samo skup.. Imam sestru iz Svedske koja se nedavno udala za Islandjanina, ne zivi tamo sad, ali nadam se da bi mogao nesto da vidi po tom pitanju.. Edited February 18, 2015 by Visnjevska Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2015 LadyJelena89 molim te pomozi.. ja gledam karte povratne i najbolje sto sam nasao je 270 evra po osobi.. ova cena sto sma nasao je 28 avgust do 16 septembra isto preko zeneve! Mozes da mi kazes za koje datume! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 ja sam se juce vratila, za 4-13 mart sam uzela karte BG-Zeneva a za 5-12 mart Zeneva-Keflavik.Ali uzela sam dosta ranije.Ako imate neka pitanja o Islandu, pitajte Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2015 Što se tiče informacija o Islandu, postoji tema na forumu već, koristite search.130e je bila povratna karta iz Kopenhagena, 25 iz Budimpešte do Malmea, i 15 iz Malmea do Beograda sa Wizzair-om. Kome je ovo previše cimanja, i previše dodatnih troškova (Beograd ili NS ili bilo koji drugi grad do Budimpešte, pa iz Malmea do Kopenhagena i nazad, pa još i prtljag), onda 270 i nije mnogo para. Sve ukupno kada pogledate to vam je barem 5 sati letova. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2015 Island je sjajan za posetiti. Ako ima povoljno da polazak u septembru, javite.Zanima me prepiska, podaci, ruta, takodje bih i krenula na put ako se sve kockice sloze. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites