Posted March 14, 201510 yr Pozdrav dragi putnici,naime dobio sam stipendiju koja uključuje 14 dana putovanja po starom kontinentu.Ruta izgleda ovako:Neke od aktivnosti izgledaju ovako Četiri stipendista, iz različitih zemalja, dobiju auto sa kojim idu po zacrtanoj ruti i obilaze gore navedene destinacije .Vas molim za sve sugestije, prijedloge, ideje itd.Hvala Edited March 14, 201510 yr by Matricar
March 14, 201510 yr Svaka čast! Zanima me kako si dobio stipendiju, ako nije tajna? Tj. koji je konkurs bio u pitanju.
March 15, 201510 yr Cestitam na stipendiji Ali sta te konkretno zanima? Ti vec imas plan/rutu i obilaske koliko vidim?
March 15, 201510 yr Author HvalaInformacije možeš naći na www.facebook.com/team1worldA zanima me bilo šta što bi mi moglo koristit na putu, šta još eventualno posjetit, gdje jeftino jesti (pošto hranu sami kupujemo), neke loše stvari na koje bi trebao pripazit...
March 16, 201510 yr Ako ti treba pomoc oko organizacije u Berlinu, javi se slobodno. Edited March 16, 201510 yr by AleksandraNis