March 26, 200718 yr mozes ti i da popnes taj sator na planinu pa onda da mi ga vratis... da ga podignem mogu i sama, da se ne mucis
March 26, 200718 yr polako polako da prvo vidimo gde se ide mislim nije meni tesko nego ne bih da uvredim sve te dzentlmene
March 26, 200718 yr onda nije bitno gde se ide, nego KO ide samo ti vrni meni taj shator do maja... trebace mi za onah vikend na midzor-planini!
March 28, 200718 yr dobar dan draga jeguljice za midzor (12.-13. maj) se ne sekiraj jer bo cu i ja biti tamo Boze zdravlja a sator mozes preuzeti svakog dana od sad pa na dalje i u buduce ukoliko zelis moj broj znas a moja ce se mama radovati da mu vidi ledja, stalno se pita kakvo je ovo cudo sto mi smeta u ostavi
March 28, 200718 yr Ja i dalje navijam za deliblatsku pescaru........ dajte da to odradimo ... sve je organizovano. Sramota da propadne!
March 28, 200718 yr A sta kazete na virijantu......... ovo ne mora da bude 1. maja Ideja je da idemo vozom do Skoplja i za to vreme se provodimo zajedno........... a od Skoplja se trkamo do Ohrida ko pre stopom stigne. Mozemo da ukljucimo HC volontere da se prikljuce.....
March 29, 200718 yr dobar dan draga jeguljice za midzor (12.-13. maj) se ne sekiraj jer bo cu i ja biti tamo Boze zdravlja a sator mozes preuzeti svakog dana od sad pa na dalje i u buduce ukoliko zelis moj broj znas a moja ce se mama radovati da mu vidi ledja, stalno se pita kakvo je ovo cudo sto mi smeta u ostavi eto ga sad...em im das sator, em moras sam da ga teglis nazad! salim se ja, irena, naravno da vise volem da ga vase visokoblagorodje donese, nego sama da ga vucem (suvise kasno saznah da se sipke i platno satora ne moraju bas uvek nositi zajedno ) ako ti ne budes isla sa nama za 1. maj u deliblatsku pescaru, dogovoricemo se vec da ga uzmem. pravi mushkarci spavaju van shatora! sa drugim mushkarcima! rece onaj koji je imao de lux sopstveni brlog u najvecem hladu pretrpane istarske sumice
March 30, 200718 yr pravi mushkarci spavaju van shatora! sa drugim mushkarcima! ja sam prosli put spavao napolju... sa drugim muskarcima (bilo mi hladno izmendju marine i ackete)