Posted April 2, 2015 Tražim društvo za povoljan aranžman na Skiatosu ali može i neko drugo ostrvo, nisam još rezervisala. Ne mogu da dočekam avgust, pa ovo pred-letovanje svake godine organizujem, ali ove godine ne mogu da nađem društvo. Imam 31 godinu i imam slobodne dane u ovom periodu i nemam sa kim da idem. U svakom slučaju bih volela da aranžman bude oko 200evra, ne više- a i puno bi bilo za maj... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2015 U tom periodu malo koji (autobuski) aranzman kosta vise od 100 evra . Sjajna prilika za lep i jeftin boravak na moru.Iskreno, za ovu godinu jos nisam nista ni pocela da planiram, ali bi mi odgovaralo da tih deset dana malo "pobegnem" na more.Istina, Skijatos je prelep, ali sam ga vec posecivala (i to dva puta: jednom bas u maju/junu, drugi put u drugoj polovini septembra) pa bih radje negde drugo. Dolazi li Krf u obzir? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2015 Naravno da dolazi Krf u obzir! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2015 Крф је најлепши у мају Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 Gde god da se ide, nema greske Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 Krf i jonska ostrva izuzev Zakintosa imaju hladne morske struje tako da je more hladnije krajem maja i pocetkom juna..kao i parga .. pocetkom juna najlepsi je Halkidiki zbog zaliva i manjih strujanja...i naravni Krit i dodekanidi kao i Peloponez..pozzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 Zakintos zna u septembru biti skroz ok. Proverio vec. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2015 I ja trazim drustvo za putovanje. Krf(Kavos) cena je oko 70 e, a ide se pocetkom juna.Ako je neko zainteresovan neka pise. Ja imam 29 god. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2015 I ja trazim drustvo za putovanje. Krf(Kavos) cena je oko 70 e, a ide se pocetkom juna.Ako je neko zainteresovan neka pise. Ja imam 29 god.CaoBio sam na Kavosu pre dve godine i nikad vise. Mesto je prava ruina. Gradska plaza nikakva. Ima jedna koja je ok ali se pesaci 4 km do nje. Tu je kafic majami, ako se ne varam... Jedino je centar nesto ok. Pijanih engleza koliko hocete. Postoje i bolja mesta od Kavosa.Goodluck Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2015 Ja sam bila u Kasipoiu i bilo je ok za kupanje, ali nocni zivot je bio 0 . Cula sam i ja da je ludnica na Kavosu, ali se nadam da sada nece biti jer je sami pocetak sezone. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2015 (edited) Cao!Samo da pitam kako ide to dogovaranje? Ja sam takodje zainteresovana za Grcku pa ako ima zainteresovanih pisite da se uskladimo sa terminima.Pozdrav Edited May 24, 2015 by ddunja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 Ja bih da idem na Sitoniju ili na Lefkadu ovog leta. Da li ima zainteresovanih? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites