Followers 0

Evropa stopom jul-avgust

7 posts in this topic

Pozdrav, dragi putnici!

Imam ideju da vidim malo Evrope u julu i/ili avgustu.

Išla bih stopom, a spavanje preko CoachSurfinga, eventualno neki hostel. Nisu odredjene zemlje, mada bih volela da krenem putem Španije, Portugala, možda severa Italije. Nemam iskustvo u stopiranju, tako da bi dobro došao/la neko iskusniji. Za tačan termin bi se dogovorili, pa koliko stigne da se obiđe za dve nedelje.

Nemam posebne zahteve kod saputnika osim da su vedrog duha i aktivni.

Nadam se da će se ovaj plan dobro završiti :)

Pozdrav! :) Super ideja, svidja mi se Spanija i Portugal.. Javi se, ako nisi vec nasla nekog.. ;) 

Ja sam planirao krajem Avgusta da krenem ovim putem kombinujući sve moguće prevoze samo nemam pojma koliko je to uopšte izvodljivo. Meni je glavni cilj Portugal pošto bi se tamo zadržao određeno vreme iz određenih razloga ali bi bio veliki uspeh ukoliko bi došli do Španije stopom pa ako ima još zainteresovanih ljudi mogli bi da se organizujemo nekako. Postoji mogućnost i da vam se pridružim do nekog grada odakle bi se snašao za jefitin let do Lisabona ili Porta (možda čak i da se nađemo u povratku pa da se vratimo zajedno ili nešto treće). Moje jedino stopersko iskustvo je bio potpuni promašaj jer sam čekao 2 sata i niko nije stao  lol:: . Ima još vremena a meni se iskreno ne daje 230e za povratni let iz Beograda do Lisabona a i stopom je zanimljivije :spot: . 

Jel ova ideja jos aktuelna? :)

Isla bih u Portugal, ne bi moglo bas svuda autostopom, ali izvodljivo je! :D 

Ideja je i dalje tu :) Period su dve nedelje jula, i verovatno bi se "prekratio" put letom do Milana (iz Skoplja je karta oko 30tak evra), i eventualno ako se naleti na neki povoljan low cost, jer ih ima dosta na relaciji Portugal-Španija-Italija. Svakako, kombinovanje u svom najvećem sjaju :)

Ja sam ti available tek posle Exita, odnosno Sea Dance-a u CG, dakle 19/20.jul, i navijam za komboinovanje! :D Ajde pisemo se u inbox.. ;)

Edited by milkke

Meni odgovara avgust, po mogućnosti druga polovina, za varijantu andaluzija - portugal. pišite :)