Posted July 3, 2015 cao putnici! ko sve ide na exit?neko raspolozen za cetvrtu noc exita? dobra prilika da se upoznamo u stvarnosti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 Pozdrav Ako ne bude ispit dan posle , a verujem i nadam se da nece, bicu ja tamo i raspolozena sam za upoznavanje u stvarnosti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 imali neko da ide sva 4 dana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 ja imam kartu, ali mislim da na prva dva necu uspjeti da stignem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 Ja idem sva 4 dana Naravno,ako iznenada ne uglave ispit u to vreme Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 Ja planiram da idem,ako zavrsim sve oko upisa do tad Recite mi,planira li neko da kampuje ta tri dana u Novom Sadu?Kakva su iskustva sa tim njihovim kampom?Postoji li neki deo gde mozda imam mogunost da odlozim vrednije stvari?Kao neki ormarici ili tako nesto?Ja sam cuo da je pravi dozivljaj egzita bas sa tim kampovanjem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 ja cu imati smestaj,ali posto cu i ja da se privalim morali bi da platimo nesto simbolicno,javite ako odlucite,poz:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2015 Ja imam smestaj, ali nazalost nisam u mogucnosti da ga ponudim jos nekom . Ako ste i dalje raspolozeni za okupljanje, pisite. Vesnavesna i ja smo se vec skoro precutno dogovorile Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites