Posted July 27, 2015 (edited) Pozdrav, da li je neko raspoložen da poseti Crnu Goru, Bokokotorski zaliv i Hercegnovsku rivijeru, u periodu od 28. avgusta, pa nadalje,,, fleksibilni termini, duzina boravka - po dogovoru, smestaj sam vec nasla, odlican naime, privatna plaza, ishrana obezbedjena, i sto je najvaznije - nije skupo! za detalje i dodatne informacije, stojim na raspolaganju... PS. Iz Beograda sam, vrlo sam flexi, i komunikativna, vodim se parolom ''dogovor kucu gradi'' Edited July 28, 2015 by Duya -bold Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2015 Pozdrav,da li je neko raspoložen da poseti Crnu Goru, Bokokotorski zaliv i Hercegnovsku rivijeru,u periodu od 28. avgusta, pa nadalje,,, fleksibilni termini, duzina boravka - po dogovoru,smestaj sam vec nasla, odlican naime, privatna plaza, ishrana obezbedjena, i sto je najvaznije - nije skupo!za detalje i dodatne informacije, stojim na raspolaganju... PS. Iz Beograda sam, vrlo sam flexi, i komunikativna, vodim se parolom ''dogovor kucu gradi'' Da li mozete da napisete nesto malo preciznije u vezi sa samim aranzmanom - kako bi se putovalo, kolika je otprilike cena za letovanje (i sta je ukljuceno u cenu), u kom mestu treba da bude smestaj . Da li trazite samo zensku osobu ili i muske dolaze u obzir i sl. stvari. Da li se ide preko neke agencije ili solo ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2015 U pitanju je individualni aranzman, prevoz avionski ili autobus, apart-hotel u Igalu, na samoj plazi, vrlo lep, luksuzan, apartman sa pogledom na more, ishrana obezbedjena,termin, kraj avgusta, 7-10 dana, po dogovoru...Mesta ima za jos tri osobe, sto vise nas ide, to povoljnije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2015 U pitanju je individualni aranzman, prevoz avionski ili autobus, apart-hotel u Igalu, na samoj plazi, vrlo lep, luksuzan, apartman sa pogledom na more, ishrana obezbedjena,termin, kraj avgusta, 7-10 dana, po dogovoru...Mesta ima za jos tri osobe, sto vise nas ide, to povoljnije Da li može početak septembra?Iz Bgd. sam,imam 43 godine.Napiši i cenu smeštaja.Pozdrav. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2015 To je mnogo za Igalo.............Pozzzzzzzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2015 Posto "dogovor kucu gradi" , hajde da krenemo da "gradimo" Slavisa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites