Posted August 31, 2015 Za par dana putujem u Portugaliju i Spaniju, pa me zanima da li postoji neka lokalna SIM prepaid kartica koju bih mogao tamo negde da kupim kako bih imao nesto malo interneta za istrazivanje okoline, znaci ne mora nista preterano, recimo 100 MB bi bilo dovoljno?Ako neko ima ideju i info gde i po kojoj ceni se to moze uzeti bio bih jako zahvalan. Startujemo iz Lisabona, pa bi najbolje bilo ako tu postoji.Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2015 U Spaniji je veliki izbor prepaid SIM sa internetom. Licno koristim Lebaru, 8 Eur je 1 GB, traje mesec dana - http://www.lebara.es/passes/internetU Portugalu vidim da postoji lycamobile, kao i da je lebara skoro poceta da radi, dakle i tamo postoji ista prica.Juri u manjim radnjama koje prodaju/popravljaju telefone, uglavnom drze Azijati (Banglades, Indija, Pakistan) i tu ih zamolis da ti uz karticu nameste i internet. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2015 Odlicni saveti, hvala. Van ovoga sam razmatrao vodafone koji je 15e + par eura za SIM, ali lebara zvuci kao duplo povoljnija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2015 (edited) ja sam uzeo orange sim karticu sad u julu, platio sam 20 eura dobio sam 2 giga neta a castili su me 7 dana razgovora u domacem saobracaju za dz... meni je bas trebao net zato sam malo vise platio...kad uzimas karticu u spaniji ponesi pasos, ja krenuo sa kopijom pa morao se vracam...ovaj sajt ima dosta informacija za skoro sve drzave, naravno paketi se stalno menjaju ali mozes da odaberes otprilike sta ti treba...http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Spain Edited September 3, 2015 by punter Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2015 Lagano je . Das pasos i kupis karticu ... aktiviraju ti broj i to je to Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2015 Hej ja sam u Portugalu uzeo Lycamobile pre 9 dana.5e kartica sa 5e kredita. Od tih 5e sam potrosio 4 na dodatak od 1GB interneta koji traje mesec dana.Td mislim da je to best buy sada.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites