Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Za ravno mesec dana treba da idem na razgovor za posao pa su svi saveti vezano za procedure ulaska u zemlju,kolicine novca neophodne za imati kod sebe i slicno,dobrodosli:)

Takodje me zanima jel neko skoro putovao na ovoj relaciji i koja je najbolja opcija,malo sam google-ovao i vidim da buseva ima za 160-170e povratna karta i cirka 26 sati voznje.....vozovi jedino iz Budimpeste ali duzina puta je nesto kraca a karta cak i skuplja,avio prevoz sam gledao Wizzair do Dortmunda,Air Srbija oko 220-300e s tim da ranije nisam leteo avionima :D

Verovatno ima dosta iskusnijih na ovu temu i sa nekim savetom,hvala unapred:)

Najbolje ti je avionom,ja sam isao iz Sofije posto je dosta jeftina karta Wizzair-om tipa 60e je povratna(naravno zavisi koliko si fleksibilan sa datumom),ne znam koliko ti to odgovara sa obzirom da si iz Bg-a pretpostavljam?
Mozes WizzAir-om do Dortmunda iz Bg-a i onda uhvatis autobus do Kelna to ti je 100km i cena je tipa 10e valjda bus.

• Author

Da,iz Bg,video sam da je cena skoro 3 puta niza iz Sofije nego iz Beograda,direkt iz Bg-a mi ne odgovara jer ima let 24. i 27. a meni treba 26.  Izgleda mi ne gine bus :D