Posted December 29, 2015 Hallo toliko volim da putujem da me prijatelji zovu "nomadska cura" sledeca misija mi je da krenem stopom na daleke pute... moji prijatelji nemaju hrabrosti kao ja..steta..ipak..to me nece omesti te ovom prilikom trazim nekog 20-30 godina ko je avanturista kao i ja cim otopli,iz rukava vadim prst..hajdee samnoom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2016 Ako si zainteresovana za putovanje biciklama po Juznoj Americi mogli bi smo napraviti neki dogovor s obzirom da uskoro idem tamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2016 pozdrav astralisa, imam 25 god i relativno sam aktivan putnik, bavim se planinarenjem i ekstremnim sportovima. tako da te po pitanju avanturistickog duha razumem. dopada mi se tvoja ideja ali kao i ti trenutno nemam adekvatnog saputnika. uglavnom, ako si zaineresovana kontaktiraj me pa se mozemo nesto dogovoriti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2016 Zdravo i ja sam avanturista i ja tako putujem. Jel si našla nekog partnera? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites