Posted January 16, 20169 yr Pozdrav svima , Putovala bih na Tajland u februaru, 20 dana, sada su povratne karte preko Qatara 440€ (jos sutra), i u Bkk je takodje festival letenja te su i karte do ostrva jako povoljne. Medjutim, ne bih isla sama pa ako je jos neko zainteresovan mozemo da organizujemo putovanje. 2011. sam tako putovala po Evropi i dopalo mi se pa se nadam da neko zeli da putuje sada
January 18, 20169 yr Po Tajlandu je savrseno bezbedno putovati sam, bez obzira na pol, a i jako ces lako upoznati ljude tamo, pa i neces morati da brines o drustvu za putovanja.
January 18, 20169 yr Cekamo te mi smo od 03.02 tamo prvo puket 5 noci pataja 4 noci i bankok dve.Pa se javi.
January 19, 20169 yr Pataja bas raj za devojke u pm. B. nemoj ici u Pataju (a vala ni na Puket), prestonica je seks turizma i all around odvratno mesto.
February 22, 20169 yr On January 19, 2016 at 1:05 PM, Gorbash said: Pataja bas raj za devojke u pm. B. nemoj ici u Pataju (a vala ni na Puket), prestonica je seks turizma i all around odvratno mesto. yap, nista sto bi se pristojnoj curi svidelo. ima boljih mesta. Edited February 22, 20169 yr by nemanja