Followers 0

Pirinejsko pol. (ceo krug) Spanija, Gibraltar, Portugal

6 posts in this topic

Traze se saputnici u turi sa kolima ima nas za sad dvoje ukupno da nas bude cetvoro.Pokusat cu u kratkim crtama da docaram zeljenu rutu .Startuje se 13.marta noc Srbija ,Hrvatska i Slovenija voznja nocu Prvo nocenje je u Monte Carlu ili Mentonu Azurnu obalu posto smo prosli u vise navrata do Barselone nema velikog zadrzavanja samo u nekim mestima cilj je celo pirinejsko poluostrvo .Pocev od  Barse na kratko posto smo bili vise puta Tarrgona ,Valensija ,Mursija ,Granada,Malaga,Marbelja,Cadi,Jerez dok smo u Andaluziji skoknuli bi do Gibraltara i Maroka ako bude bezbedno i dodjemo do  viza bilo bi lepo da se poseti Rabat ,Kazblanka i Marakes posle Lisabon ,Porto, Lakorunja,Bilbao sve do San Sebastijana  .Ima jos gradova koji se obilaze naveo sam samo vece .Moguce korigovanje ako ima neko neki predlog.Trazim neke savete predloge u vezi Maroka same bezbednosti i svega tamo.Neke Hotele bi vec bukirali odavde neke u tranzitu.Planirano vreme oko 14 dana  .

Edited by Duya
Ispravak naslova

Pozdrav!

Ovaj put mi deluje primamljivo. Za pocetak me interesuje da li ste okvirno izracunali koliki bi bio trosak puta i da li za smestaj uzimate samo hotel kao opciju?

Posto sam ima vise ovakvih turneja nikad ne mozes tacno da odredis cifru ali uz cetvoro mnogo izadje jeftinije od prilike moje neko vidjenje oko 1500 po osobi gore dole sve zavisi na slicnoj turi proslog marta Azurnom obalom do Madrida posle na Andoru ,Lion ,Zenevu 7500hilj km i 35 gradova itd nas je izaslo 1000 po osobi plus individulni troskovi ko je sta hteo da kupuje pokloni suveniri tako da je mene izaslo 1800 jel sam ja lud za suvenirima magnet tanjir ili kugla nakupi se.A ovo je malo jaca tura pa mislim do 1500 bi trebalo da izadje .Moze i neki drugi vid smestaja na primer Airbnb ili sta god moze i neki drugi predlog .

Treba .Ja sam 2010god posetio Gibraltar ali sam isao sa Hrvatskim pasosem posto imam dvojno drzavljnstvo zacudilo me je da polovini turista nisu ni gledali pasose samo su ubrzavali .Bilo mi krivo htedoh da imam pecat za uspomenu.Da sam imao srpski usao bi i bez vize .Na izlazu niko i ne gleda.Mozda je to slucajnos mozda ne.Tako ako neko ne dobije vizu a vec je dole nek pokusa na foru.Pozz.