Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

hteo bi da odputujem u Tokyo. imam ograncinen budzet od 400e a imam veliku zelju da odem u tokyo mnogo bi mi pomoglo ako ima neko neki savet. hvala u napred

U Japan idem od 3 do 5 puta godisnje.Bio sam u Tokiju poslednji put pre dva meseca , kada budes zeleo da putujes sve cu ti objasniti.Javi se na meil pa cu ti dati tel. [email protected]

• 2 weeks later...

najjeftinija karta koju sam ja uspeo da uzmem prosle godine je 320 evra iz budimpeste ako se dobro secam, preko nemacke za tokyo, ANA je bila u pitanju, tamo ti treba oko 25$ dnevno da sa nekim delis airbnb smestaj i moram priznati da se moze naci dobar smestaj za te pare, da jedes kao i bilo gde drugde ako nisi probirljiv mozes da se provuces sa par $. Tako da 400e nije dovoljno za put.

• 3 weeks later...

Nikola, nisi nam bas objasnio da li ti je to budzet koji ukljucuje i aviokartu ili ti je toliko budzet "za tamo"? Ja sam prosle godine platio kartu 400e Beograd - Tokio - Beograd preko aeroflota a mislim da moze za isti novac da se nadje karta i ove godine ako malo kopas. Za jos 400e mozes da izguras sedam dana u Tokiju ali tesko da mozes da odes jos negde.