Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tražim saputnike - kraj Jula ili Avgust - BG-Budimp-Prag-Nirnberg-Frankfurt-Berlin-Varsava-Minsk-Moskva ili slično :)

Featured Replies

Posted

Ćao svima. 22 mi je godine i premnogo energije i entuzijazma.
Možete me dodati na FB-u ko bude htio, nek me kontaktira prvo privatnom porukom i šaljem link. 

Kao što vidite u naslovu planiram proputovanje Evropom, do Moskve, i na kraju povratak avionom.
U opciji su vozovi, busevi i stop. Kao i couchsurfing, hosteli i airbnb ali i smještaj kako se ko snađe kod poznanika i prijatelja.

Kraj fakulteta i diplomiranja, želim da zalijem jednim ovakvim putovanjem. I u cilju toga tražim jednako lude ljude. Iz Podgorice sam, mada računam Beograd kao početnu stanicu.

Nekim mojim prvim proračunima za prevoz do Moskve će trebati nekih 150-200e. Još 100 otprilike za povratak avionom. 100e za noćenje i 150e za hranu. 

Takođe uz dogovor, moguće su varijacije. Npr ako se pronađe low cost avio karta do npr.Frankfurta ili Dresdena, Praga i slično (od Beograda, Dubrovnika, Budimpešte ili Temišvara) , kako bi se odatle započele putešestvije do Moskve

Edited by LazioMiso

Pozdav. Ja sam planirao turu isto krajem jula. Ali sam razmatrao samo Poljsku, Bjelorusiju i baltik. Isao bih autobusima i vozom do Budimpeste i po Bjelorusiji. Ne znam koji su tvoji planovi, i koliko vremena zelis da provedes putujuci jer od toga zavisi koliko bi se zadrzavao u svakom mjestu?

• Author

Trenutno sam blizi da to bude sredina avgusta, zbog nekih drugih planova. 
I ja sam razmisljao o Baltiku, ali mi je sigurno Moskva poslednja stanica, ne bi mi put vrijedio, da ga time ne poentiram. 

Nocio bih u Varsavi i Moskvi makar jednom, i vjerovatno ili u Krakovu ili Budimpesti zavisi od termina autobusa i vozova. Ali i od eventualnih varijacija, i gradova.

• 1 month later...