Posted July 24, 2016 Hoce li neka devojka u Budvu 2,3 avgusta na nekoliko dana ili duze, zavisi kako se budemo provodile i koliko nam se bude ostajalo 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2016 Cao, isla bih sa tobom. Ali meni bi odgovaralo nedelju dana kasnije, zbog posla. Je l' bi mogla da se iskombinujes? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2016 Hej, super sto si se javila😊 ali fazon je u tome sto sam ja fleksibilna sto se tice ostanka, ne sto se tice kretanja, jer imam nesto tamo 4., pa treba do tad da se spustim dole. Posle mogu ostati tamo 20 dana ili nekoliko, pa onda negde drugde, nemam nista odredjeno, zavisi kako mi bude. Jel postoji ta opcija da ti pomeris taj odmor malo ranije?😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2016 Aha, jos samo da se dogovorimo. Moram da vidim, ali mislim da postoji sansa. A odakle si ti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2016 Hej, Biljana, sori, bila u nekoj guzvi😝 Suuper😊 Iz bga sam. Ti? Evo ti moj mail, pisi mi tamo da razmenimo telefone pa da se cujemo i vidimo da li mozemo da se iskombinujemo, da li mozemo da uskladimo planove i zelje😊 [email protected] Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites