Posted November 26, 20168 yr Pozdrav...trazim saputnika za putovanje po Spaniji i Portugaliji...obisli bi sve vece gradove i posetili Andoru i Gibraltar u nekih 15 dana...ako ima zainteresovanih neka se jave.
November 29, 20168 yr Meni je ovo interesantno, moze li malo vise detalja ? Kako bi se islo? Koji je budzet?
November 29, 20168 yr Spanija i Portugalija....isao bi na nedelju dana...sve preko toga mi je mnogo zbog posla...javite se na pp.
December 5, 20168 yr Za nedelju dana ako uspes da obidjes jedan grad je uspeh a ne Spaniju i Portugaliju. Svaki grad ima toliko toga u ponudi i toliko zanimljivih stvari, da prosto neznas gde bi pre. Obzirom da sam bio i u Portugaliji i Spaniji, gde god da odes neces pogresiti. Od vecih gradova moja preporuka za Spaniju ti je Barselona a za Portugaliju Porto.
December 15, 20168 yr 15 dana, pa natenane da obidjes Portugal, moj predlog Vam je da letite preko Barse, nju da vidite i ostatak vremena provedete u Portugalu, letite od Barse za Porto, a posle iz Porta vozom do dole, 15 dana taman za to.
April 29, 20178 yr Zdravo, jeste li isplanirali put, kako ste se organizovali, moze li malo vise detalja molim te?
May 9, 20178 yr Ola jel ima nekih novosti za ovo putovanje? I ja sam zainteresovana za spaniju? Hvala veliki pozz