Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Koliko kosta iznajmljivanje pristojnog stana oko 50 kvm u Budimpesti sa rezijama?

Prevelik je to grad za tako opste pitanje. U kom kraju? Koja struktura stana ? Na koji period?

Ja sam placao 160 eur sa rezijama 40 kvm u Peterdy utca (VII kerulet blizu velikog parka) krajem 2014 i pocetkom 2015. U medjuvremenu su cene stanova skocile znacajno (barem prodajne). 

Verujem da ce ti Pedjalon dati konkretnije podatke, a mozes pogledati detaljnije i na sajtovima (npr. http://www.ingatlanbazar.hu/)

• Author

Pa to je super cena za 40 kvm sa svim rezijama :-) Koliko si ziveo dugo u BUD, kakvi su ti utisci?

Imao sam i srece, uzeo sam stan na 6 meseci, a tad je vec uveliko bila praksa da se potpisuju ugovori na godinu dana. Pogledaj i Duna House - nadje se neko ko prica engleski. Takodje ako ces ziveti kraci vremenski period u BP vidi sa airbnb hostovima, cesto su spremni da izdaju na duze, pogotovo u zimskim mesecima. 

Sto se BP tice, izuzetan grad za iskusiti, ali ako ne znas madjarski, nije za ostati u njemu. Ne znam sta tebe konkretno zanima, ali za vecinu ljudi koji nisu necim vezani za BP preporucujem da produze ka Becu i nastane se tu :smile:  

• Author

Primanja mi trenutni nisu velika, pa zato preferiram zbog cena Budimpestu ispred Beca, a koliko sam video iz mnogo kracih poseta, grad je odlican, a ako mi se dopadne, spreman sam i da ucim jezik :smile:

Edited by dds