Posted January 8, 2017 Imam zelju da krenem da proputujem sto vise mogu,pesice.Vreme me ne ogranicava.Posto mi je prvi put bio bih zahvalan za neke savete u vezi puta,organizacije i ostalog.Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2017 Sta te konkretno zanima da vidis,smestaj pod otvorenim nebom ili sobe? Novac koji si spreman da izdvojis,kao i da li bi se sam uputio ili sa drustvom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 Sto se tice smestraja i jedno i drugo.Planinar sam i zaljubljenik u prirodu,tako da mi nije probelem ni biti pod otvorenim nebom.Ako to vremenski uslovi dozvoljavaju.Rado bi se uputio sa nekim nego sam.Lakse je u dvoje krenuti u takav poduhvat.Za destinacijebi se dogovorio sa saputnikom.Novca koliko skupim za pred put. :)))) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 Evo ti moj fb na pm pa me dodaj da popricamo i ja sam rad Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites