Posted June 12, 20178 yr Da li je to: A. osoba sa kojom se neces razdvajti 24/7 (osim kad ides da piskis) B. neko sa kim delis sobu i eventualno konverzaciju u avionu/busu/brod zamislite pakao da morate da provedete citavo (ali citavo!) putovanje sa nekim koga zapravo i ne poznajete? zar B. nije logican odgovor?? sta vi mislite o tome?? Edited June 12, 20178 yr by Coolicka
June 20, 20178 yr definitivno opcija B, pa kako vec bude islo, sumljam da bi stigli i do opcije A, ...
July 9, 20178 yr Author On 20.6.2017. at 3:10 PM, nemanja said: definitivno opcija B, pa kako vec bude islo, sumljam da bi stigli i do opcije A, ... SumLJam da sam razumela sta je pisac hteo da kaze ali cenim hrabrost da se ista doda na temu Ostali junaci kao i uvek na ovom forumu... krisom citaju i nikom ponicu
July 9, 20178 yr Iz licnog iskustva ,doduse na jako malom uzorku, aktuelnija je opcija A . Zadnjih dvije godine ,zbog tipa pitovanja smo trazili bracne parove a ranije nam bilo svejedno . Gotovo iz svih kontakata sam zakljucio da se ocekuje da mi sve organizujemo (sto i nije problem) i da tamo bukvalno izigravamo turistickog vodica . Nekad se zena i ja na krv i noz posvadjamo sta cemo posjetiti e ne jos da se povinijem tudjim zeljama (sto se ocekuje) .
July 9, 20178 yr Author Been there, done that I NIKAD VISE Uh koliko se ljutim na sebe sto sam potrosila sate i sate organizujuci putovanje nezahvalnim idiotima koji rec engleskog (o drugim jezicima i da ne govorim...) ne znaju
July 19, 20178 yr Dodala bih C- putujemo zajedno i delimo troskove oko prevoza (ako je u pitanju auto), posecujemo zajedno destinacije koje nas obe /oboje interesuju, svako placa za sebe i radi ono sto zeli kad je sam.
July 23, 20178 yr Author On 19.7.2017 at 11:12 AM, Evaevica said: Dodala bih C- putujemo zajedno i delimo troskove oko prevoza (ako je u pitanju auto), posecujemo zajedno destinacije koje nas obe /oboje interesuju, svako placa za sebe i radi ono sto zeli kad je sam. Pa jel to ima STVARNO ili si to sanjala (po ovoj vrucini svasta coveku dodje u san) ??
July 23, 20178 yr Realno, najbolje je ići bilo gde sa nekim bliskim, da imaš sa kime da se sećaš svega, ovo o čemu pišete deluje kao previše kompromisa
August 7, 20177 yr Zasto mora bit jedno ili drugo? Zasto ne bi mogla bit zlatna sredina? Meni je jezivija opcija B od opcije A, tako mozes putovat i sama. Al ne bi bilo bolje tebi i osobi s kojom putujes da se bar malo upoznate prije i da se druzite na tom putovanju? Sta znas, mozda bas postanete prijatelji nakon putovanja.
August 11, 20177 yr Drug za putovanja? U startu mislim na B - to je neki minimum: korektna osoba sa kojom se podele troškovi aranžmana (kakav god da je) i uspostavi najelementarnija komunikacija oko korišćenja onog što je u takvom slučaju zajedničko. Sve izvan toga - ako naiđete na osobu koja ima slična interesovanja, prijatna je za razgovor i druženje, te oboje želite i lepo vam je da zajednički provodite vreme - je čist dobitak. Uvek kada tražim društvo na ovaj način, polazim od tog pod B - znači potpuno sam spremna i odgovara mi da sama sebi organizujem vreme i način kako ga provodim, ali sam takođe spremna i da se dogovaram ukoliko za to postoji obostrana želja. Do sada sam pravila dobre procene i sa svakog od tih putovanja nosim lepe uspomene i draga prijateljstva. Edited August 11, 20177 yr by Alfa123 greška