Posted July 19, 20178 yr Imam 58 godina, nepusac sam, u solidnoj kondiciji. razumem engleski i ruski ali slabo govorim. Interesuju me uglavnom posete prestonicama, ali sam zainteresovana u principu za sve. Da li ima neko zainteresovan da oformimo grupu?
August 4, 20178 yr Pozdrav Evaevica, Zainteresovana sam za grupu. Ok su evropski gradovi, kružne ture ali i more... Novi sam član, pokušaću da ti pošaljem privatnu poruku radi dogovora.
August 13, 20177 yr Zdravo Evice! Ja sam zainteresovana za neke evropske gradove, na pr. Pariz, mozda na jesen? Javi se svakako. Zorica iz Obrenovca
August 20, 20177 yr Halo devojke, i ja sam u tom zlatnom dobu i jako volim obilaziti gradove i nepoznata područja. Vremena imam , finansije dovoljne. Pozdrav Snežana , Mala Moštanica
January 6, 20187 yr On 8/20/2017 at 2:44 PM, radostmala said: Halo devojke, i ja sam u tom zlatnom dobu i jako volim obilaziti gradove i nepoznata područja. Vremena imam , finansije dovoljne. Pozdrav Snežana , Mala Moštanica dOBAR DAN DRAGA sNEZANA. jA SAM nENA IZ bG, IMAM 59 G, U DOBROM SAM STANJU,GODINAMA LETUJEM U HURGADI PA AKO SI ZAINTERESOVANA MOZES SE JAVITI, POZ,,,nENA