Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Planiram na more u toku avgusta ili u prvoj polovini septembra, destinacija po dogovoru, osim Italije i Bugarske skoro sve dolazi u obzir :smile: O prevozu i smeštaju se takodje možemo dogovoriti, ima dosta i last minute ponuda, ali treba brzo reagovati. Volim kombinaciju odmora i izleta-obilazaka, najbitnija mi je dobra lokacija u odnosu na plažu i grad.
Tražim žensko društvo za lepo zajedničko provodjenje vremena, ne zbog podele troškova. Solo muško društvo me ne zanima, a ako nas bude više može i mešovita grupa da se napravi :smile:
Takodje sam zainteresovana i za vikend ture po Srbiji i za samostalna putovanja od nekoliko dana po Evropi u nekom drugom terminu i za dalje destinacije...Ima mnogo lepih  mogućnosti za putovanja, samo treba biti otvoren za nove ideje i za nove prijatelje :smile:
Javite se u inbox, pa da konkretizujemo i da se organizujemo.
Pozdrav svima.

• 3 weeks later...

Cao Alexandra .

Jesi li nesto organizovala , ja takodje trazim drustvo za more od kraja avgusta ?

Just now, GINNA82 said:

• 2 weeks later...

Cao Alexandra , i ja bih putovala sto skorije , javi mi se u porukama , mislim da ispunjavam tvoje uslove !

On 29.7.2017. at 11:28 PM, Alexandra said:

Planiram na more u toku avgusta ili u prvoj polovini septembra, destinacija po dogovoru, osim Italije i Bugarske skoro sve dolazi u obzir :smile: O prevozu i smeštaju se takodje možemo dogovoriti, ima dosta i last minute ponuda, ali treba brzo reagovati. Volim kombinaciju odmora i izleta-obilazaka, najbitnija mi je dobra lokacija u odnosu na plažu i grad.
Tražim žensko društvo za lepo zajedničko provodjenje vremena, ne zbog podele troškova. Solo muško društvo me ne zanima, a ako nas bude više može i mešovita grupa da se napravi :smile:
Takodje sam zainteresovana i za vikend ture po Srbiji i za samostalna putovanja od nekoliko dana po Evropi u nekom drugom terminu i za dalje destinacije...Ima mnogo lepih  mogućnosti za putovanja, samo treba biti otvoren za nove ideje i za nove prijatelje :smile:
Javite se u inbox, pa da konkretizujemo i da se organizujemo.
Pozdrav svima.

Ćao jesi li odlučila gde ćeš ja bi neki kipar ili sardinija?