Posted August 1, 2017 Pozdrav, planira li tko putovanje u 10/11mjesecu? Voljela bih naci suputnika/cu jer zelim ici van Evrope, 2 tjedna, budget uz avio karte i smjestaj u hostelu max. 1000€ sam racunala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2017 Za Thailand dovoljno novca, možeš da uspeš i 3 tjedna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2017 Ja bih pre rekao da ti trazis nekog... Sa kim bi isla, a da ne ides sama? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2017 mozda kuba? ja planiram slicno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2017 1000eura sam stavila cifru ali to sam racunala kao maksimum, nocenje sam planirala hostel, kampiranja, couchsurfing, trusthroots. 7 hours ago, milan84 said: mozda kuba? ja planiram slicno Kuba mi je zanimljiva bila, osim Kube privlaci me Mongolija, Jordan(grad Petra) itd, On 8/6/2017 at 3:04 PM, Draganx1 said: Ja bih pre rekao da ti trazis nekog... Sa kim bi isla, a da ne ides sama? Trazim suputnika, suputnicu koji isto planiraju putovanje, a ne zele solo ici, vec udvoje. Dosad sam autostopirala, kampirala, solo putovala i slicno, ali nikad solo izvan Europe, pa bi volila zajedno s jos nekim ici, osjecala bih se lezernije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites