Posted January 13, 2018 Pozdrav ljubiteljima putovanja, neko zainteresovan za neku destinaciju u Srbiji, Tara, Zlatibor, zlatar, za punjenje baterija? sredina februara, 7 dana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2018 Mozda bih isao, imam neke poznanike na Maljenu (Divcibare), jel ima jos neko da bi isao? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2018 On 1/13/2018 at 12:22 PM, kajabgd said: Pozdrav ljubiteljima putovanja, neko zainteresovan za neku destinaciju u Srbiji, Tara, Zlatibor, zlatar, za punjenje baterija? sredina februara, 7 dana Ja sam za ukoliko sredina februara uklkucuje praznike 14-15 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2018 Pozdrav svima, I ja sam zainteresovana. Da li je pao neki dogovor? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2018 Ima li dogovora i jesu li bitne godine??? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites