golosina

Urednik
 • Content Count

  1,930
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About golosina

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  west coast

Recent Profile Visitors

2,149 profile views
 1. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Da, tačno ovo. Hvala svima na informacijama! Videla sam da Uniqa valjda ima opciju za koronu za ljude iz Srbije koji putuju u inostranstvo.
 2. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Jeste, previše je neizvesnosti u vezi sa putovanjima, a u Srbiji loša situacija. Ja idem u Hrvatsku pa sam mislila "kad sam već tu", ali preispitujem sad tu ideju.
 3. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Da, nemam overenu knjižicu i ne živim u Srbiji, mada sam prijavljena na adresi svog stana u Srbiji.
 4. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Nema sa Portugalom. Znači ništa od toga? 🙄
 5. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Da li osobe koje imaju srpsko državljanstvo i adresu u Srbiji, ali nemaju zdravstvenu knjižicu i žive u inostranstvu imaju pravo da se u državnim z. ustanovama leče od korone ako ih zadesi u Srbiji?
 6. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Javi šta kažu. Inače, ti Wizz letovi su trenutno toliko jeftini za jul (15-20eur) da ne mogu da poverujem da će se uopšte desiti 😅
 7. golosina

  Jeftine avio karte

  Da, tako sam i mislila (Inače, sva 4 leta iz rezervacije više ne postoje - Porto-Minhen/Minhen-Zagreb/Beograd-Minhen/Minhen-Porto)
 8. golosina

  Jeftine avio karte

  Da li vam se desilo da kupite neki let, pa da isti nestane iz ponude (ne da piše da je rasprodan, nego uopšte ga nema) i reda letenja i kako se ta situacija završila? 🙄 Znači, kad se ulogujem u svoju rezervaciju sve je kao confirmed, ali kad potražim taj let (npr. LH1783, Porto - Minhen, 7.7. pre podne) nema ga uopšte ni na sajtu LH, ni na sajtovima za pretraživanje letova 😳
 9. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Nisam imala pojma o ovim pravilima Good to know.
 10. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  @bam-bam Sve domaće turističke agencije koje voze turiste za Grčku sad idu preko Bugarske. Možda sa nekom od njih. Nije da im je Sofija redovna stanica, Al ne verujem da bi odbili.
 11. Golosina JUČE kupila LH kartu za te neke datume, 3x skuplje i danas vidim ovo 🙄 Ali da, Golosina svakako likes this 😍 Ceo novembar su letovi 3000 RSD 🤗 Samo da zaživi linija, da ne prođe kao onaj TAP što nije potrajao ni godinu, i naravno, da se normalizuje sve.
 12. golosina

  Da li je bolje emigrirati?

  osim što portugal ima katastrofalan zdravstveni sistem. ali kontam da ti što se penzionišu po inostranstvu ne očekuju ništa od NHS već imaju neka privatna osiguranja. privatne bolnice su još i OK. Inače, neki od najtraženijih lekara kada rade privatno često imaju ugovor samo sa jednim osiguranjem, a nekad ni sa jednim.
 13. golosina

  Jeftine avio karte

  Evo kako je ispalo. Umesto preko google flights koji kada me je slao na LH karta je bila preko 500eur, rešim da probam preko Kayak. Kayak me poslao na sajt LH i ista karta bila 203eur, znači još jeftinije nego sa GoToGate. Mislim, moguće da će biti otkazana narednih dana, ali barem se ne ganjam sa nekom OTA.
 14. golosina

  Jeftine avio karte

  Ljudi, kakva su vam iskustva sa GO TO GATE sajtom za prodaju karata? Cena je više nego duplo jeftinija nego na ostalim sajtovima (obično ne bude tolika razlika - multicity let, bude preko 500 eur, a kod njih 213 eur) pa sve mislim da je neki scam, s obzirom da se ovih dana svakakve situacije dešavaju oko avio karata. Znam već dugo taj sajt, ne mislim da je lažnjak i sl. nego konkretno ova situacija mi je malo sumnjiva. Zanima me i, pošto je let LH, ako se nešto desi, tipa otkazivanje ili slično, da li rešavam sa LH ili sa Go To Gate?
 15. golosina

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Isto Lufthansa. U petak kasno uveče kupljen let Porto-Zagreb, u subotu ujutru već otkazan 🙄