Jump to content

Featured Replies

Lepo je da se vest siri, ali, iz ovog teksta mi samo lici da se provlaci nit da se pozivaju ljudi da idu(ili doniraju da bi neko drugi isao) na mesec dana u Gruziju na tulum :maddd: Niti je mesec dana, niti je tulum, ali ajde. Vodite racuna kakav cete profil ljudi privuci ovakvim tekstovima, nadam se da ste spremni na sve flowers::

@Dragance, očigledno nemaš iskustva sa novinarima.

@mveruović, očigledno nemaš iskustva sa novinarima.

Mi smo precizno napisali šta i kako, od imena organizacije do toga koliko se može ostati itd. Još pre mnogo, mnogo godina sam prošao sve faze saradnje sa medijima, od besa, preko razočaranja, do prihvatanja da se bez njih jednostavno ne može praviti ništa ozbiljnije. Zato, manite se zakeranja i traženja dlake u jajetu. To što su objavili članak o nama možda deluje kao sitnica, ali ni to nije došlo samo od sebe. 

Ako vec ti imas toliko iskustva sa novinarima, onda je trebalo da ga iskoristis i ne dozvolis da tako nesto napisu i objave.

Nisam imao nikakve lose namere, niti zelim da umanjujem bilo cije zasluge sto je taj tekst uopste objavljen. Samo mi se cini da se takvim tekstom moze privuci "pogresan" profil ljudi, a nisam siguran da to i zelite. No, nadam se da ce i ove godine sve proci kao i prethodne dve i da nece biti vecih problema.

• Author

Nemoguće je drugačije raditi sa novinarima. :( Jednostavno ih je većina jezivo površna i šta god ti uradio, oni će na kraju objaviti nešto drugo, nešto što su oni čuli. Onda ih ti smaraš da izmene, i oni ne izmene. U 99% slučajeva je tako. Čast izuzecima.

Druga opcija, da ignorišeš medije, daleko je štetnija po jednostavnoj računici gubitaka i dobiti. Onaj ko preko njihovog linka dođe na naš sajt videće ko smo i šta smo, a onaj ko ne dođe neka slobodno zadrži svoju pogrešnu predodžbu. Kažem opet, drugačija vrsta saradnje sa novinarima nije moguća.

Mislim da su i bili već? Uroš i Katarina.. Mada bi mogli ponovo.. Bilo bi bolje da idu negde gde bi mogli da pričaju, a ne da to pokušavaju :D

Znam da su bili, nego sad povodom putnicke kuce...

Jos ako Rada bude opet :)))

Edited by мверуовић

Još nismo poslali saopštenje o Putničkoj kući medijima u Srbiji... stoji na to-do listi, uradićemo za koji dan. U našem adresaru kontakata u medijima je i ekipa iz Beogradske hronike, javićemo i njima pa ako nas pozovu - pozovu, ako nas ne pozovu - nikom ništa, to je bila naša dužnost itd itd.

• 1 month later...