Snežana Radojičić

Snežana Radojičić

Pedaliram negde, okrećem točkove mog bicikla u velikoj životnoj avanturi, s nadom da ću obrnuti makar jedan krug oko sveta.

Ostalo? Imam diplomu faksa s kojim uglavnom nisam znala šta ću tokom svih onih 'veselih' godina koje su nam se dešavale ničim izazvane i u sećanju pohranjene hiljade pročitanih knjiga kao najvredniju tekovinu mladosti koja je u njima ostala.

Povremeno sam i sama pisala, malo ali od srca, pa moje ime stoji na dvema knjigama: „Dok su duše lutale“, pripovest, Matica srpska, Prva knjiga, 1992, i „LP“, priče, Narodna knjiga, Alfa, 2005. Prvu knjigu koja govori o početku mog putovanja, pod nazivom "Zakotrljaj me oko sveta", objavila sam 2014, kao samizdat, a krajem iste godine Laguna je objavila reizdanje.

Kada sam otkrila da fotografija govori više od stotinu reči, počela sam da pravim svoju galeriju na adresi: www.picasaweb.com/snezana011.

A u kom kutku sveta se sada kotrljam i šta mi se tamo dešava, najbolje je proveriti na mom sajtu: www.snezanaradojicic.com.

Moju knjigu možete naručiti ovde: www.laguna.rs/n2634_knjiga_zakotrljaj_me_oko_sveta_laguna.html

Najnoviji članci

Šta treba da znate o vizama?

Vizni sistemi razlikuju se od države do države. Nekada su zasnovani na reciprocitetu, pa uslovi koje treba da ispuni državljanin neke zemlje da bi...

Pokušaj razumevanja

Jedan od mnogih problema sa kojima se sreću stranci u Kini je internet. Kineska vlada ne samo što je zabranila pristup na preko dve hiljade sajtova,...

Putopis Kina