Dünya

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Dünya

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,720 profile views
 1. Uh, ja sam letos imala karte za Lisabon uz wizz flex. Let je bio otkazan, po pravilu su mi ponudili sve opcije za refundaciju. Odabrala sam da mi vrate novac i evo pola godine kasnije još uvek mi nisu vratili. Od tad se natežem sa njima. Prvo su mi rekli kako je banka odbila povraćaj novca na karticu, pa su mi tražili direkt devizni da uplate, ali još uvek ništa od toga. Sad iz ove perspektive bih zadržala one wizz kredite, jer mi deluje da ostajem i bez njih i bez svog novca.
 2. @bam-bam https://skyrefund.com/sr Ja sam preko njih dobila odštetu od Er Srbije. Sama nisam uspela, čak su i njih odbijali dva tri puta, ali su bili uporni. Ceo proces je trajao oko 10 meseci.
 3. Update za Portugal od mene - Wizz je otkazao let za koji sam imala karte (18.7.)
 4. Pisala sam mejl mup-u i dobila baš opširan odgovor. Ukratko do 15.7. ne smemo u Portugal. Između ostalog, pitala sam i koji sajt je pouzdan što se tiče informacija i to je ovaj. https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm Kažu da ga redovno ažuriraju. Ja sad čekam 15. da vidim da li će nešto da se promeni kojim slučajem, imam karte za Lisabon za 18.7.
 5. Sve ima smisla što si napisao, ja sam naivna očekivala da će biti kul kao Flixbus. Teško nam je, podržite nas, kupite vaučer, pa putujte kad sve ovo prođe.
 6. Hmm ako su karte uzete pre pandemije možda i postoji način da nešto izvučeš... Makar wizz kredite za neki naredni let. Ja sam imala karte kupljenje tokom pandemije, pa sam opet probala da vidim da li mogu nešto da dobijem nazad mada sam realno pretpostavljala da nema ništa od toga. Dobila sam odgovor od njih da moj let neće biti otkazan i ništa od refundacije. Za neki let koji sam imala u aprilu su mi vratili novac, jer je let bio otkazan. Probaj, piši im, drugarica je čak i od ersrbije uspela da dobije novac nazad, iako su joj prvo rekli da dobija samo kredite za neki novi let. J
 7. Nisam nigde uspela da nađem informacije za Portugal, pa sam pisala ambasadi. Imam Wizz karte Beograd-Lisabon za prvi let u julu xD
 8. Imam sličnu situaciju isto sa Wizz-om. Uzela sam karte za Stokholm tokom pandemije, a sada mi nije dozvoljeno da uđem u Švedsku. Videla sam na sajtu našeg aerodroma da let redovno sleće i poleće na toj relaciji, znala sam da ga neće otkazati. Pisala sam im i uspela sam da dobijem odgovor da nema ništa od neke refundacije, jer su karte kupljene tokom pandemije, a let neće biti otkazan. Meni je u celoj ovoj situaciji potpuno čudno kako Wizz uvodi 9 novih linija iz Bg-a već od 1.7. u ovako ludoj godini...
 9. Hvala za savete, čuvam svu dokumentaciju. Ovo je sa sajta. http://prntscr.com/oz7h42 I kod njih je 250 evra naknade... E sad u kom slučaju je refundacija cene karte, a u kom naknada, nije mi jasno. Pre par nedelja drugu je prvo kasnio let za Split, pa je nakom 4 sata došao manji avion, a on je poleteo za Split sutradan. Kaže da su ljudi bili poprilično besni i da su svi dobili odštetu još na aerodromu! Dva dana kasnije je evidentirao 250 evra na računu od njih. Smarali su ih da potpišu da neće da ih tuže i to je bilo to.
 10. Odmah si se odlučio da tražiš odštetu preko agencije, nisi hteo direktno? Gledala sam preko onog sajta Skyrefund da li se kvalifikujem za odštetu, kod njih piše da mi i još neke zemlje koje su van EU imaju ista prava. Valjda je samo razlika u iznosu odštete...
 11. Zdravo! Da li je neko imao iskustvo sa naplatom odštete direktno od AirSerbia-e? Imam sve uslove, let iz Kijeva je samo bio otkazan i moj povratak nazad je trajao 31 sat. Podnela sam žalbu kod njih na sajtu, ali sve nešto mislim da nema ništa od toga... Ne znam na koji način bih još mogla da se iscimam, one posredničke agencije su mi poslednje na listi, pošto uzimaju veliki procenat. Svaka informacija je dobrodošla. :)
 12. ja sam na autohopu naletela na profil ovog dečka. http://www.autohop.rs/Profile/View/1sor847f ide dva puta mesečno za solun, a koliko se sečam traži oko 2000 dinara.
 13. Ima li neko da preporuči manifestaciju za februar/mart?