Hiljaduputa

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Hiljaduputa

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Niš
 1. Drugari, svaka vam čast. Odličan putopis, nasmejali ste me i iznenadili. Lepo je nekad na putovanju ostati sam sa svojim mislima i otkriti novi deo sebe... :* Sanja
 2. Hvala tebi na particionisanju kartice! Radi kao luda. ))) Jako zanimljiv putopis!
 3. Ćao! A kako ide to iznajmljivanje stana? I ja bih volela tako nešto.
 4. Superpero, svaka ti čast na ideji sprovedenoj u delo i na utiscima koje si podelio sa nama!
 5. Tibore, svaka čast! Niste proverili posle da li je zapišavanje kruga oko vas stvarno legitiman način odbrane od divljih životinja? )) Mogli ste i pentagram da nacrtate... Jako zanimljiva priča! Pozdrav iz Niša!
 6. Jelena, bravo za zanimljiv tekst! A najvažnije si tekla: "Najbolje je mesto za šankom!" ))
 7. I JA IMAM DUŠU – I ja ima dušu – Reče konj čoveku Koji ga je bičem Terao u reku – Ma šta mi napriča – Reče čovek konju – Utoliko gore Po tebe i po nju. Ršum
 8. Pogledaj sajt be https://www.klubputnika.org/iskustvenik/1676-pesacenje Inače, Kika sedi pored mene, ali se dopisuejmo linkovima na forumu.
 9. Pored senfa, zanima me šta je još potrebno poneti. Tj. kakva je obuća najbolja za planinarenje. Kakve patike nose devojke? Za Kiku znam kakvu obuću nosi, interesuju me ženske preporuke. P.S. Mislim da bi Bjuti mogao sledeći put da snima malo više opremu planinara, tako da se novajlije lepo opreme. Doduše, dosadašnji klipovi su su mu bili odlični, pošto je uglavnom snimao lepe devojke. Sve sam pogledala.
 10. Da znaš da sam htela da odustanem, pošto bih u NS stigla par sati pred maraton, ali sad ne mogu nikako. Moram da stanem iza svog čoveka.
 11. Ja ću na mali, ako budem uspela u petak uveče da krenem za NS. Nadam se da ću upoznati sve vas, slušala sam puno o vama, a sada imam još jedan razlog više- da upoznam i Maju.
 12. Ja sam mislila da sam test izdržljivosti već prošla. U potpisu