Followers 0

Niški aerodrom

82 posts in this topic

ova Wind nije losa toliko, gledam iz Bukureshta imaju letove do Katanije i onog mesta na F (pored Bolonje) za 55 evra (total price). 55 x 2 = 110 eura za npr nekoliko dana kampovanja po obalama Sicilije il slicno, nije ni lose za sad.

Sve nešto mislim da će opet biti jeftinije iz Budimpešte :-). Voleo bih da nisam u pravu.

mda, al meni treba 30 dinara da odem na aerodrom gradskim prevozom, a do Budimpeste mi treba min. 25 evra vozom u jednom pravcu samo za kartu, ko zna koliko sati puta, plus snalazenje po Budimpesti, odlazak do aerodroma tamo, i kochenje sa svim i svachim. sve si ima svoje

tako je Mare care,  kada bi konacno proradio ovaj niski aerodrom sa ovim low cost kompanijama=pun pogodak...ne bih se cimao ni do Sofije ciji aerodrom je skroz ok, a kamo li do Budimpeste...

ehm, jedna lepa vest za ceo KPS, Ryan Air u 2010. leti i iz Niša.

ako ne budem bio u pravu, banujte me s foruma :)

ko je to rekao?

ciji je to ugao?

e zabranjeno je pustati takve vesti pa onda cutati :D brzo reci gde si to nasao :P

MCA Airlines je počeo sa prodajom karata na relaciji Niš - Stokholm; link: http://booking.flymca.se/showIndexPage.do

Međutim ovo nije nikakav low-cost. Cena povratne karte je fiksno 292€ za bilo koji datum.

Inače, leteće 3 puta nedeljno.

jat leti za 270 iz bga......znaci cekamo dalje......

Ne cekamo, ovo je opet lepa vest, znaci da ce aerodrom ipak raditi, da se ipak ne svede sve na beogradski...

Izvor: Aerodromturs Nis

Montenegro Airlines je najavio da od 13. novembra 2009. godine dva puta nedeljno ponovo leti iz NIša do Ciriha i Podgorice.  Rezervišite kartu na vreme po promotivniom tarifama.

Ne cekamo, ovo je opet lepa vest, znaci da ce aerodrom ipak raditi, da se ipak ne svede sve na beogradski...

"Švedskoj aviokompaniji MCA Airlines koja je najavila uspostavljanje letova za Stokholm sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu,  zbog lošeg finansijskog poslovanja, ukinuta je operativna dozvola (OL) za sve letove koje je obavljala.

Zvanična informacija o ukidanju operativne dozvole MCA Airlines objavljena je na sajtu švedske transportne agencije: www.transportstyrelsen.se"

MCA Airliners su objavili bankrot 11 novembra 2009. Tako da od njih nema nista.

Pogledajte sajt:

http://www.mcaairlines.com/

Glavni sef Michael Carlsson izgleda da je zbrisao sa nekim parama a jedan avion Saab 2000 zaplenila kompanija koja je radila remont jer nisu platili.

Valjda ovi italijani neće da bankrotiraju:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=24&nav_category=9&nav_id=394516

Jel koliko videh na njihovom sajtu https://w4.volawindjet.it/default.aspx?lang=en povratna karta sa taksama Niš- Bolonja košta oko 80 eura , što je po meni ok, bar za početak.

sasvim korektna cena......nadam se da ce opstati linija ;)

Windjet je postavio Nis na svom sajtu i karte mogu da se kupe. Jedan pravac Nis-Forli/Bologna 45 evra sa taksama. Jednom nedeljno u zimskoj sezoni a kasnije bice dva leta nedeljno.

Mozda nije neka destinacija ali je super za pocetak!

Skupo bajo, skupo...

Ja sam očekivao nešto reda 20-30 eur sa taxama i prtljagom i čekiranjem.

Ovako će da ga ''ubije'' preko 60 evra...

Ja se nadam da će spustiti cene barem za duplo, do triplo.