dalib0r

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

About dalib0r

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Zaboravih ranije da napišem, u februaru sam dva puta ulazio u Maleziju na KLIA aerodromu i bukvalno se zadržavao po pola minuta. Sve je išlo k'o podmazano.
 2. Ja ovog meseca idem tamo, nadam se da neću čekati 3-33 meseca na granici! Svakako javljam kako sam prošao.
 3. http://www.kln.gov.my/web/srb_belgrade/requirement_foreigner
 4. Ukinute vize za Maleziju na godinu dana, za boravak do 30 dana.
 5. I ja sam imao problema sa njima danas, takođe nije htela da prođe uplata sa raznim karticama na njihovom sajtu, a onda probah preko njihove aplikacije i prođe iz prve.
 6. Što se tiče alkohola, mi se nismo nešto preterano interesovali, ali nam je u jednom restorančiću, dok smo poručivali klopu, konobar ponudio pivo ili vino, pa smo mi baš hteli da probamo "kao" marokansko vino a ko zna šta je bilo, uglavnom, vino nam je poslužio u čašama koka kole , a posle sam čuo neke turiste pored nas da su uzeli pivo i dobili su ga u belim plastičnim čašama.
 7. Ja sam prošlog leta bio u obilasku Maroka. Imali smo podužu rutu koju smo obišli autom, tako da smo u sve to ubacili i jednu noć u pustinji. Mi smo u pustinju išli kod Merzouge. Dotle smo kao što rekoh došli autom i tu smo se smestili u neki recimo hostelčić, gde smo na raspolaganju imali parking, sobu u koju smo mogli da ostavimo stvari preko noći i par tuš kabina. Daleko je od luksuza, al nama je samo trebalo mesto da ostavimo auto i stvari. Bili smo tamo oko 5 popodne i oko pol 6 krenuli kamilama u pustinju. U našoj grupi nas je bilo 9, i tamo imaju neke šatore, ništa luksuzno, al nekako a
 8. Danas su na FB obrisali post u kojem je juče pisalo klikni ovde da bi kupio karte (za dan zaljubljenih), a sad su napisali da se mogu kupiti samo telefonski ili u poslovnici...
 9. Danas i sutra 20% popust ukoliko kupite karte preko Wizz aplikacije za telefon.
 10. Pa ja sam ove godine par puta leteo za Dortmund Wizz-om u 5:30. Skoro su ga pomerili na 6:00. Al ako hoćeš za 20€ tamo-vamo baš me briga dal sam spavao 8 ili 4 sata.
 11. Pa lepo je čovek napisao povratna. I ja sam taman hteo da napišem.
 12. Od sledećeg leta, Beograd - Barsa. Najjeftinije što nađoh je 110€ povratna. http://www.aviokarta.net/vesti/2123-vueling-potvrdio-liniju-od-barselone-do-beograda/
 13. Prevoz je kombijem (grupni) i to je odlična cena za sve što je dalje od Novog Beograda. Mislim u poređenju sa taksijem npr. , posebno što je u to doba verovatno teško naći "običan" taksi koji će da vozi po taksimetru (mada je i ta varijanta do Banovog Brda skuplja), već si osuđen na onaj sa vaučerom od 1800 dinara.
 14. Ja sam nosio u ručnom i stalak i steady sa sve tegovima i niko mi nije pravio problem.
 15. U poslednje vreme na nekim letovima uopšte ne traže broj pasoša. Meni se dešavalo (između ostalog i za Pariz) i sve prođe ok.