Yael

Members
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

About Yael

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Italia/Monaco

Recent Profile Visitors

1,854 profile views
 1. Hitno: da li je neko putovao turistički sa biznis vizom? Jel treba da se pokaze da je svrha putovanja poslovna?
 2. Detalja je malo, parkova sa fontanom u severnoj Italiji ima na stotine... Cini mi se da ovo samo lupanjem moze da se pogodi... Pojma nemam ni gde se ide na ekskurzije... Verona, mozda?
 3. Milano, Giardini pubblici di Porta Venezia (di Indro Montanelli)?
 4. Evo i mojoj prijateljicu su sad u nekoj agenciji rekli da moze da se ostane 24h, da oni prodaju avionske karte sa 24 h stopovera u Londonu i da niko nije imao problema...
 5. Jel znas da li to pravo ili stvar njihove dobre volje?
 6. Sećam se da je ovde bilo reči o mogućnosti da se poseti UK, u tranzitu, sa američkom, australijskom i sl. vizom. Ili se možda o tome pisalo u temi US vize... U svakom slučaju, nisa uspela da nadjem, a zanima koliko može da ostane u UK, na putu za Ameriku, sa važećom US vizom u pasošu?
 7. Ja sam jednom (bezuspesno) aplicirala za australijsku vizu u Singapuru. Doduse, meni je trebala business viza, mozda je za turisticku lakse. Sve je, naravno, vrlo kratko trajalo - pet minuta otprilike - rekli mi da se apliciram u Beogradu. Bilo je posle brzo (i uspesno) i u Beogradu.
 8. Ovo je neka Mitteleuropa, a ja to slabo poznajem... Al' hajde da probam, odnekle moramo početi... Po zastupljenosti pinocchietto pantalona (produžene bermude), čini mi se da bi mogla biti Rumunija. Da nisi opet postovao Temišvar da nas zbuniš?