Followers 0

Pogađajte gde je ovo

2,025 posts in this topic

http://www.couchsurfing.org/image_gallery.html?id=31SX1M0&folder=&skip=97#1483495. Da ne bude zabune, mislim na sliku "Hitchhiking in Montenegro".

Ja sam pogodio iz cuga  smartass i Gosia mi je potvrdila pogodak.

Možda bi ovo pitanje moglo da preraste u igru nalik zanimljivoj geografiji. Samo što ovde google ne bi puno bio od pomoći ;).

Btw, probrauzujte malo galeriju slika. Gosia je stvarno genijalac.

Gle i ti si upoznao Gosiu :) Izgleda da je naletela na gomilu ljudi koje znam odnekud, ti nisi jedini :) Ja sam je hostovao u BG-u, a i u Atini smo se sreli, super cura, i ona i momak joj :)

Ne znam gde je slikano, ali sviđa mi se ideja da to preraste u nešto nalik zanimljivoj geografiji :)

Gosia je vel;ika putnica i ja sam putovala sa njom malo po Istri proslog leta, a upoznale smo se u Pazinu, bili smo kod istih likova. Neverovatna cura, a i ideja za pokretanje nove "pitalice" mi se dopada :spot:

Posto je Crna Gora jaaako velika zemlja, bice zaista tesko pogoditi :) Obzirom da nije na primorju, definitivno je negde u brdima ;) Recimo, Bjelasica, negde oko Kolasina :P

Pa, neću baš u startu da ubijem temu nekim nezgodnim pitanjem.

Ništa nisi promašio. I ako se ne javi niko drugi sa preciznim odgovorom, smatraću da si pogodio.

Izgleda da je naletela na gomilu ljudi koje znam odnekud

Hm, pogledaj njen profil - 298 drugara. A nije makla iz Evrope. Bilo bi čudno da nas nema još nekoliko ovde na forumu.

Ja sam trebao da ih hostujem prošle zime u Ljubljani. Desio se nesporazum, pa su našli drugog hosta, ali sam se ipak družio sa njima (i još par Poljaka) to veče. Od tad slušam kasprzyckog, a i u Alpe sam kasnije išao u poljskom društvu.

Ok, Gagi, pobedio si. U pitanju je skretanje za Biogradsko jezero na magistrali između Mojkovca i Kolašina. Gosia i Bartek su baš išli sa kampovanja na jezeru (Gosiin rezon : zimi ima manje turista :)) i stopirali su ka Srbiji.

Dakle, Draganče, mikrofon je vaš.

Mozda okolina Bara ili Ulcinja, plaza Veliki Pijesak?

No. Izgleda da sam ga bas zabiberio :) Ali, ima 20ak zemalja na Mediteranu, pa se nadam skorom pogotku! Aj, barem drzavu pogodite, jer ako treba i grad, potrajace... :P

Velicanstveni, pogodio si! Tunis, Hamamet clap Uopste ne znam sta je taj majstor na traktoru trazio na plazi, niti kuda je usao i izasao :) Samo sam se slatko nasmejao!

Opa! Pogodio sam :dance:

E pošto pretpostavljam da bih sad ja trebalo da dam neku glavolomku, ja ću to ovog puta morati da prepustim nekom drugom. Sve fotke su mi na kompu, a ja sam na lap-topu i ne mogu ovih dana ništa da prebacim.

Tako da izvolite!