Posted June 24, 2009 http://www.couchsurfing.org/image_gallery.html?id=31SX1M0&folder=&skip=97#1483495. Da ne bude zabune, mislim na sliku "Hitchhiking in Montenegro". Ja sam pogodio iz cuga i Gosia mi je potvrdila pogodak. Možda bi ovo pitanje moglo da preraste u igru nalik zanimljivoj geografiji. Samo što ovde google ne bi puno bio od pomoći . Btw, probrauzujte malo galeriju slika. Gosia je stvarno genijalac. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2009 Gle i ti si upoznao Gosiu Izgleda da je naletela na gomilu ljudi koje znam odnekud, ti nisi jedini Ja sam je hostovao u BG-u, a i u Atini smo se sreli, super cura, i ona i momak joj Ne znam gde je slikano, ali sviđa mi se ideja da to preraste u nešto nalik zanimljivoj geografiji Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2009 Gosia je vel;ika putnica i ja sam putovala sa njom malo po Istri proslog leta, a upoznale smo se u Pazinu, bili smo kod istih likova. Neverovatna cura, a i ideja za pokretanje nove "pitalice" mi se dopada Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2009 Posto je Crna Gora jaaako velika zemlja, bice zaista tesko pogoditi Obzirom da nije na primorju, definitivno je negde u brdima Recimo, Bjelasica, negde oko Kolasina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2009 Pa, neću baš u startu da ubijem temu nekim nezgodnim pitanjem. Ništa nisi promašio. I ako se ne javi niko drugi sa preciznim odgovorom, smatraću da si pogodio. Izgleda da je naletela na gomilu ljudi koje znam odnekud Hm, pogledaj njen profil - 298 drugara. A nije makla iz Evrope. Bilo bi čudno da nas nema još nekoliko ovde na forumu. Ja sam trebao da ih hostujem prošle zime u Ljubljani. Desio se nesporazum, pa su našli drugog hosta, ali sam se ipak družio sa njima (i još par Poljaka) to veče. Od tad slušam kasprzyckog, a i u Alpe sam kasnije išao u poljskom društvu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2009 Ok, Gagi, pobedio si. U pitanju je skretanje za Biogradsko jezero na magistrali između Mojkovca i Kolašina. Gosia i Bartek su baš išli sa kampovanja na jezeru (Gosiin rezon : zimi ima manje turista ) i stopirali su ka Srbiji. Dakle, Draganče, mikrofon je vaš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2009 Preuzimam mikrofon Na slici je neki "zemljoradnik", a moje pitanje je odakle je on http://img150.imageshack.us/i/dscn0979r.jpg/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2009 Mozda okolina Bara ili Ulcinja, plaza Veliki Pijesak? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2009 Haha, nije! Ali, ajde, mala pomoc, Sredozemlje jeste! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2009 Hahaha, ovo bas postaje zanimljivo! Nije ni Grcka! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2009 No. Izgleda da sam ga bas zabiberio Ali, ima 20ak zemalja na Mediteranu, pa se nadam skorom pogotku! Aj, barem drzavu pogodite, jer ako treba i grad, potrajace... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2009 Velicanstveni, pogodio si! Tunis, Hamamet Uopste ne znam sta je taj majstor na traktoru trazio na plazi, niti kuda je usao i izasao Samo sam se slatko nasmejao! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2009 Opa! Pogodio sam E pošto pretpostavljam da bih sad ja trebalo da dam neku glavolomku, ja ću to ovog puta morati da prepustim nekom drugom. Sve fotke su mi na kompu, a ja sam na lap-topu i ne mogu ovih dana ništa da prebacim. Tako da izvolite! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2009 http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs015.snc1/4213_1175787034040_1209025872_30498209_3621163_n.jpg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2009 Stara brana/hidroelektrana u Sicevackoj klisuri? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites