Posted January 13, 200817 yr Da li je neko zainteresovan? Sve varijante dolaze u obzir, bus, stop, jeftini hoteli, kampovanje. Takodje ko je bio, sta preporucujete, mesta za odsesti, "sta videti" i sl. To je ono sto mi je ostalo od Srbije i Makedonije, a da me bas zanima
February 7, 200817 yr i ja sam zainteresovan! A mozda da ukljucimo djerdap i resavsku pecinu pre toga, pa preko albanije u cg posle??
February 21, 200817 yr Author mozes i lisinske vodopade kod resavske pecine a preko cg, kotor i naaaravno durmitor moze i do sarajeva, kao i tirane
April 23, 200817 yr E, ako bi mi se potrefilo vreme, isao bih i ja. Trenutno ne poznajem nikog sa foruma, ali kontam da se to da promeniti brzo
April 29, 200817 yr Author cejlon i ja idemo sa jos nekima za 1i i 2i maj tara+durmitor ko hoce neka nam se javi na pp
May 22, 200817 yr jaeste bili vi na ovom putu??? mene zanima Vlasinsko jezero... mislim,mozda nekoliko dana odmora provesti tamo...spavati,disati,shetati,spavati,disati i spavati i disati zanimaju me gde?kako i sta?? iskustva...gde odsesti??cene?? neki kontakti?? i tako...
May 28, 200817 yr Author bili smo 1 i 2 maj tara, zlatibor, drvengrad i sarajevo totalno freestyle akcija cejlon, ja i jos par ljudi.. planiramo za 6i,7i,8i (pet-sub-ned) - Nish, Djavolja Varosh i Vlasina javite ko je za
May 28, 200817 yr Pa, može da padne Vlasinsko jeyero iako sam bio ovog vikenda gore, javicu ti ako odlucim. Inace vreme je bilo fantastično, skoro kao u Nišu, a 2004. u ovo vreme nas zavejao sneg 10-15cm
May 28, 200817 yr Eee moj Kiko, duga je to priča što nisam bio na okupljanju a tako mi se išlo Na Vl. jezero sam iš`o za nekakvu vodu, a može da se ode ovih dana, priroda je fantastična, a i vreme
May 29, 200817 yr e na Ohridskom jezeru je takodje super! bio sam tamo pre 2 god, ma uzivancija cene su ok i prenociste moze jeftino da se nadje,a moze i sator na obali ako je lepo vreme definitivno idem ponovo prvom prilikom
May 29, 200817 yr ja planiram Ohrid u avgustu idemo da uchimo i radimo ali ipak Ohrid je Ohrid :party: ako ikoga put nanese tamo od 10. do 20. avgusta bice organizovan sigurnosti kusr u paraglajdingu pa ce biti letenja iznad jezera i akrobacija i svashta zanimljivo :D
May 30, 200817 yr Yaboravih jednu sličku sa Vlasinskog jezera da metnem, nadam se da se nećete naljutiti i da nije protiv pravila službe, što bi Kika rek`o http://img150.imageshack.us/img150/5136/maslachakxw1.jpg
May 30, 200817 yr nadam se da se nećete naljutiti i da nije protiv pravila službe Naravno da nije, linkovi ka slikama su dobrodosli. Ono sto je zabranjeno je umetanje slika u stranice foruma