Posted January 16, 2008 Sloba i ja bi krenuli u subotu ranom zorom za Valjevo pa iz Valjeva do manastira Pustinja. Ako neko zeli sa nama voz krece u 7:10 sa glavne zeleznicke stanice u Beogradu. Ako niko ne dodje na stanicu mi odosmo stopom. Znaci subota, 19.1.2008, skup u 7:00 na stanici u Beogradu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2008 Ko hoce da se pripremi malo za ovaj izlet: https://www.klubputnika.org/html/zapad/pustinja/ukratko.htm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2008 aaaaaa, meni se puuuuno ide u taj kraj! ali ne mogu ovaj vikend lepo se provedite, i svratite na gradac Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2008 Izvinjavam se onima koji su doshli jutros na stanicu ali ja sam se razbolela i nisam mogla da ustanem iz kreveta. Sve pomeramo za sledeci vikend ali za nedelju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 ide li se ovog vikenda? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2008 Verovatno u nedelju! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2008 Ja sam za nedelju. Taj isti voz, isto vreme. Vidimo se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2008 E pa mi bili, videli, uzivali. Pustinja je divna, a i ceo kraj ka i oko manastira. Napili smo se i cudotvorne vode na vrelu nedaleko od manastira uz reku Jablanicu, neplanirano posetili jos jednu crkvu Gracanicu koja se nalazi uz reku Susicu, upoznali interesantne ljude i culi zanimljive price, prospartali Valjevom, u povratku stopirali, pokisli, promrzli.. malo ... Ali bilo je odlicno! Svaka preporuka za posetu. Uskoro cete moci da vidite i fotke u galeriji, a verovatno i kracu pricu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites