Posted June 23, 2018 Isla bih izmedju 20. i 25. jula, zavisi od aranzmana. Javi cu ti, ako budem imala neki konkretniji predlog. Ili, ako ti nesto nadjes, javi. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2018 Pozdrav svima, i ove godine ću u Grčku (prošle godine sam bio na Zakintosu). Otvoren sam za dogovor sa saputnikom/saputnicom oko destinacije i vremena putovanja...Možda bude Kefalonija, Lefkada, Krit ili nešto deseto, ko zna...Samo da budu sunce, more i plaža... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2018 Ja putujem u grcku krajem augusta i trazim partnericu koja je slobodna u terminu od 27.08 (10 dana). ako ima neka slobodna u tom periodu neka se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2018 Pozdrav svima. Da li je neka clanica zainteresovana za letovanje u Grckoj? Slobodna sam posle 10-og jula, pa do kraja avgusta. Imam 28 godina, i spremna sam za dogovor. Drugarici sa kojom sam se dogovorila da idem je nesto iskrslo, pa guglajuci po netu, zavrsih ovde. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2018 Bicu na Krfu i Paxosu od 4. jula. Ako je neko tamo u isto vreme ili raspolozen da spontano doputuje, neka posalje poruku. Mozemo zajedno na izlete, u obilaske, taverne i sl. Pozdrav. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2018 (edited) On 28.6.2018. at 1:02 PM, JustI said: Pozdrav svima. Da li je neka clanica zainteresovana za letovanje u Grckoj? Slobodna sam posle 10-og jula, pa do kraja avgusta. Imam 28 godina, i spremna sam za dogovor. Drugarici sa kojom sam se dogovorila da idem je nesto iskrslo, pa guglajuci po netu, zavrsih ovde. Cao.Ja bih isla do Rodosa ali se putuje 10-og nocu.Odakle si?Ista prica..prijateljice(promena plana) Edited July 1, 2018 by Jasmyn Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2018 Tražim saputnicu za Grčku u avgustu. Išao bih na Krf sa opcijom iznajmljivanja auta i obilaska ostrva ili svojim automobilom ako postoji drugi vozač i finansijski je isplativo jer bez auta na ostrvo ne vredi ići. Može i drugo mesto nije obavezan Krf. Nisam prošle godine mogao na odmor zbog zdravstenih problema pa mi se ove godine baš ide. Znam da je ovde većina ljudi da ubije vreme i kad dođe vreme da se dogovori i plati ima neke druge obaveze, pošto imam iskustva sa ovakvim načinom traženja saputnice, uglavnom pozitivna . Imam 39 god iz NS-a sam. Troškove smeštaja delimo pola/pola kao i u slučaju prevoza automobilom, za ostalo pitajte ako je neko zainteresovan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2018 (edited) Sini123: Ćao, ja sam na Krfu i Paxosu od danas do 25. jula. Ako ne moraš ići u avgustu, već ti i jul odgovara, javi se. Pozdrav Edited July 4, 2018 by Anita1 Odgovor na prethodni post Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2018 (edited) Hitno! Tražim saputnicu za Grčku, može i neka druga destinacija. Putovala bih 9. jula, najkasnije 11. Edited July 5, 2018 by rsrsrs Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2018 Tražim intereresantnu, zgodnu, druželjubivu i otvorenu žensku osobu za jedrenje severnim Sporadima od 4-11.8. (Skiathos, Skopelos...) Polazak iz Volosa, a možemo zajedno kolima iz Beograda. Spreman sam da pokrijem sve troškove, zavisno od osobe i kvaliteta druženja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2018 Devojke, ako bi neka isla u Grcku u periodu izmedju 15 i 20 jula neka se javi. Sve se mozemo dogovoriti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2018 (edited) Pozdrav svima Zanimaju me Grčka ostrva, Turska ili neka druga cool morska opcija (agencija ili private). Termin - druga polovina avgusta. Poželjni saputnici - normalni , opusteni, bez stresa i tenzija, ... more, plaža, zezancija, aktivnosti, obilasci ... noćna hodanja do ranih sati maybe, ukoliko bude nekih dobrih sadržaja i atmosfera u ponudi Sve se dogovorimo! Imam 33. Čisto drugarski, bez bilo kakvih drugih pretenzija bitte!!! Troškove dijelimo na ravne časti ... Edited July 9, 2018 by Box33 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2018 Cao, ja sam isto slobodna u tom periodu i svidja mi se destinacija, ako hoces mozes privatno da mi pises da se malo bolje uupoznamo i dogovorimo tj da vidimo da li to moze :))) inace imam 23 godine, zavrsila studija, On 6/28/2018 at 1:02 PM, JustI said: Pozdrav svima. Da li je neka clanica zainteresovana za letovanje u Grckoj? Slobodna sam posle 10-og jula, pa do kraja avgusta. Imam 28 godina, i spremna sam za dogovor. Drugarici sa kojom sam se dogovorila da idem je nesto iskrslo, pa guglajuci po netu, zavrsih ovde. Cao, ja sam isto slobodna u periodu od 15stog pa da se krene sto se pre isplaniramo :)) Ako hoces mozes privatno da mi pises da se malo bolje uupoznamo i dogovorimo tj da vidimo da li to moze :))) Inace imam 23 godine, zavrsila studija, postujem tudje vreme i ako zelis bicemo prijateljice ako ne, samo osobe koje dele smestaj. Sta god ti odgovara :)) On 7/7/2018 at 5:33 PM, JustI said: Devojke, ako bi neka isla u Grcku u periodu izmedju 15 i 20 jula neka se javi. Sve se mozemo dogovoriti. Cao, ja bi isla 20og. Da li bi mogla privatno da mi pises kako bismo se upoznale i videle da li ovo moze da funkcionise Mozes da mi pises na instagramu ako ti je lakse upisana sam kao lazarevic_j Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2018 On 6/23/2018 at 12:26 PM, Mirka BG said: Ok. Planiram odmor izmedju 20. i 25. jula, zavisi od aranzmana. Isla bih u Grcku. Sa nekima sam ovde razmenila poruke, ali se nista jos nisam konkretno dogovorila. Kada bi ti isla i gde bi isla? Da li si nesto planirala? Ja bih, u svakom slucaju isla preko neke agencije. Pozz😃 Cao mirka, da li si nasla saputnicu? Meni bi odogovaralo mesto i vreme. Ako zelis da ozbiljnije udjemo u pricu i dogovor javi se , mozes i na instagram lazarevic_j . Imam 23 godine, ali sam mirna druzeljubiva i sve odluke zajedno donosimo. nadam se da ces se javiti :)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2018 Da li neko hoce u Septembru za Grcku? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2018 Potrebna saputnica za destinaciju po dogovoru, 7-10 dana, avionom, polazak do 21.07 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2018 (edited) 21 hours ago, Majamm said: Da li neko hoce u Septembru za Grcku? Ja bih u Grčku, verovatno između 8og i 16og septembra (ako mi odobre na poslu). Preko neta što sam guglao, deluje mi interesantno Krit/Rodos/Kipar - ne znam da li ima odvojena tema za Kipar. Što se tiče puta, zainteresovan sam za put do Sofije/Budimpešte i sl. pa na low cost, ima baš jeftinih karata. (ako već iz BG-a nema nešto razumno). Ako je još neko zainteresovan nek' se javi. Ne bih preko agencije. P.S. Da ne idem u off previše- može bila koja opcija do koje idu low cost iz obližnjih gradova (čak i Italija). Nisam stipsa, ali bih voleo najviše da uštedim na prevozu (kad je već moguće), pa da imam više komfora tamo Petar, 24 Edited July 11, 2018 by jer_petar Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2018 Pozdrav svima, potrebno mi je drustvo za Grcku krajem jula meseca, lokaciju jos uvek ne znam. Ako ima zainteresovanih, javite se :0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2018 Pozdrav, Da li bi mozda pravio avanturu kolima Bg-Ohrid-Saranda-Krf? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2018 Pozdrav svima! Zainteresovan sam za putovanje na neko od sledećih grčkih ostrva: Skijatos, Skopelos, Krit (Retimno) bilo preko agencije (neki last minute) bilo u privatnom aranžmanu (mada mi se čini da je jeftinije agencijski last minute). Može i neki novi predlog za ostrvo. Okvirni termini od sutra (13. jula pa sve do kraja jula meseca). Imam 23 godine, završavam faks, iz Beograda sam, normalna, prijatna i opuštena osoba. Tražim saputnicu/saputnika isto samo da bude normalan i opušten, da je za neku cool varijantu odmora, dakle neka zlatna sredina (more, plaža, obilasci, zezanje, šetnje itd), ne penzionerski fazon, ali ni ludovanje svake noći do zore. Za sve varijante sam manje više otvoren, ako se tamo ukažu neke dobre prilike i sadržaji za obići i videti. Troškove bismo podelili na ravne časti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2018 Pozdrav svima! Zainteresovan sam za putovanje na neko od sledećih grčkih ostrva: Skijatos, Skopelos, Krit (Retimno) bilo preko agencije (neki last minute) bilo u privatnom aranžmanu (mada mi se čini da je jeftinije agencijski last minute). Može i neki novi predlog za ostrvo. Okvirni termini od sutra (13. jula pa sve do kraja jula meseca). Imam 23 godine, završavam faks, iz Beograda sam, normalna, prijatna i opuštena osoba. Tražim saputnicu/saputnika isto samo da bude normalan i opušten, da je za neku cool varijantu odmora, dakle neka zlatna sredina (more, plaža, obilasci, zezanje, šetnje itd), ne penzionerski fazon, ali ni ludovanje svake noći do zore. Za sve varijante sam manje više otvoren, ako se tamo ukažu neke dobre prilike i sadržaji za obići i videti. Troškove bismo podelili na ravne časti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2018 Da li si raspolozena za PEFKOHORI MOZDA OD 4TOG AVGUSTA? AkO JESI, JAVI SE NA b.zivkovic@hotmail.com ili https://www.facebook.com/profile.php?id=100000521292480 . u bgdu zivim , 27 godina , jos malo pa 28 pa mozda da se upoznamo javi se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2018 Pozdrav, Justl, I meni je taj termin idelan.. Javila sam ti se privatno, nadam se da si videla. Pozz, Marija On 7/7/2018 at 5:33 PM, JustI said: Devojke, ako bi neka isla u Grcku u periodu izmedju 15 i 20 jula neka se javi. Sve se mozemo dogovoriti. Pozdrav, Justl, Meni je taj termin idealan.. Javila sam ti se privatno, nadam se da si videla. Pozz, Marija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2018 Pozdrav, ja trazim devojku za letovanje u avgustu.Putovali bi mojim kolima, sve troskove bi ja snosio Zanima me druzenje, upoznavanje nove osobe i lep provod na odmoru. Trazim iskljucivo partnerku do 40 godina radi zajednickog boravka i druzenja, to jest odlaska na plaze u izalazak.. Nemam lose namere, slobodan sam covek, imam 45 godina Zainteresovane devojke mogu da se jave na mail alekmilisic@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites