Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ja gledam to ovako! Sirijska viza dzabe i nema cekanja u redu! Dobijes je za 2 dana! Bugarska jeste malo maltretiranje ali je dzabe! Osiguranje 5 evra! Karta BG-Sofija BUSom 15 evra, Sofija - Istanbul BUSom 15 evar ... dakle povratna 60 evra! Usteda 140 evra! Ako me neko pita da cekam ispred bugarske ambasade 5 sati i putujem 40 (oba smera) sati za 140 evra odmah bih prihvatio. Voleo bih da imam poso na kome bih zaradjivao 140 evra za 2 dana. To je 1. a 2. ovde promovisemo jeftina putvanja! Sto da koristi couchsurf i hospitalityclub kad moze da plati neki ekstra skupi otel za 500 evra nocenje??

И ја сам поборник јефтиних путовања, и наравно да увек покушавам да прођем што јефтиније, али НЕМА ТЕ СИЛЕ која ће мене да натера да станем испред Бурагске амбасаде и кумим их и молим за транзитну визу од 24 часа!

Бугари - ЗДРАВО  :death:

Турци - Јакшамлар ЕФЕНДИ !  ::arabia:

Наравно, треба имати у виду да ко год крене пут Истанбула, углавном наставља даље.. тако да, ако мене питаш, пре бих платио тих 135 еура више на том делу путовања и уштедео пар дана, јер су ми дани годишњег одмора много вреднији на далеком истоку него у Бугарској..

Drugari, hvala vam na savijetima. Voz će najvijerovatnije biti moja opcija. Let je van okvira budžeta, a evropske vize mi ne predstavljaju problem, jer imam hrvatski pasoš.

Neka vam je svima ugodno ljeto!!

Ove godine će mi biti četvrti put da idem u Istanbul (i dalje) i svaki put do sada sam odabirao varijantu voz i/ili autostop. Nijednom se nisam pokajao... Osim što je jeftino, meni je i veoma zabavno. Nekome više odgovara jedna stvar, nekome druga. Nema potrebe da se ubeđujemo da je jedna opcija univerzalno bolja od druge... to je kao rasprava o ukusima.  ;D