Posted March 5, 200817 yr www.jeftinaputovanja.net Putopisi, galerija fotografija, gomila saveta i korisnih linkova......
March 5, 200817 yr Simpatican sajt, ali ja ipak ostajem veran KPS-u!!! Nikada nisam aktivno ucestvovao na ovom forumu, ali koliko sam informacija pokupio o raznoraznim destinacijama od ovih dragih ljudi, cini mi se k'o da sam vec bio tamo! Klub Putnika Srbije = prozor u svet! LONG LIVE KPS!!!
March 6, 200817 yr Nikad ne bih Miroslavova putovanja ubrojala u jeftina ali sajt je simpatican i ima dosta informacija. @ nmiljkovic .gif' alt='::'>
March 6, 200817 yr Author @Marina Stvar je samo u destinacijama. Istok je mnogo ali mnogo jeftiniji od zapada pogotovu kada se spava u hostelima jer retko možeš da nađeš neki ispod 13 a prosečna cena je 16 evra, a recimo u Damasku ili Kairu je 5 ili 7. Uskoro idem na dvomesečno putovanje u Indiju i zemlje bliskog istoka. Vize, smeštaj, hrana, prevoz koji uključuje i četiri avionske karte će me koštati manje nego mesec dana sa Interrailom po Francuskoj, Španiji, Italiji itd.....
August 20, 200817 yr Author U međuvremenu je urađena potpuno nova verzija sajta, a tu su i nova putovanja.... www.jeftinaputovanja.net a i foto galerija je izmenjena www.jeftinaputovanja.net/foto